Originele Nieuwjaarsdrink? Leuk kadootje voor onder de kerstboom?

Een stad (her)ontdekken met onze rijke biercultuur als gids.

De afgelopen jaren is de grote verscheidenheid aan speciaalbieren in België, zowel in binnen- als buitenland, meer en meer onder de aandacht gekomen. Waar de consumptie van pilsbieren en wijnen eerder terugvalt of stagneert zit de consumptie van speciaalbieren, en dit zowel bij mannen als vrouwen, duidelijk in de lift.

Recent werd onze rijke biercultuur nog als UNESCO werelderfgoed erkent.  Dit heeft er als katalysator mee voor gezorgd dat “bierbeleving” en biertoerisme aan belang winnen. Om hier een gepast antwoord op te bieden hebben The Brewery en historische eventspecialist ’t Hooghuys , i.s.m. met Toerisme Vlaanderen,  het project BeerWalk ontwikkelt. 

“Onze Belgische bieren hebben naast hun smaakpalet en karakter vooral een verhaal te vertellen. En laat dit nu net het opzet zijn van BeerWalk: het verhaal vertellen achter onze Belgische bieren en hun relatie met onze mooie historische steden”.

BeerWalk loopt momenteel reeds in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk en Mechelen. Gedurende drie uur nemen gespecialiseerde biergidsen hun publiek mee op een unieke tocht doorheen de historische stadskern waarbij zijn glorieuze bierverleden belicht wordt: vertelsels over pestbestrijding, gruutoorlogen en gruitaccijnzen als basis voor de Gouden Tijden. Tussentijds stopt de wandeling aan een vijftal gezellige herbergen of volkskroegen om de unieke smaken van streekbieren te leren ontdekken. “Beleven” is immers ook proeven, samen met de collega’s, vrienden of familie. In het weekend kan je ook individueel of in kleine groep aan een beerwalk deelnemen om 14u en 19u. Door de week enkel op afspraak in groep, te reserveren op info@beerwalk.be

“BeerWalk is niet alleen een leuke teambuildingactiviteit maar leent zich ook uitstekend als origineel netwerk of sales event om (zaken)relaties of congresgangers een stad te laten ontdekken”.

Nieuw !!! Cadeaubon
Nog op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Een eindejaarskado voor je ijverige werknemers?
Speciaal voor de feestdagen heeft BeerWalk een cadeaubonmodule ontwikkeld waar je online kan
bestellen en afdrukken op www.beerwalk.be/cadeaubon

Shares

You May Also Like

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Professionaliteit en plezier gegarandeerd

In juni had Happening de eer om deel te nemen aan de zogenaamde Vecknam ...

The Silva Hotel Spa-Balmoral has open a new concept on their rooftop

Following the Chalet On the Roof during winter time, this summer terrace will be ...