The Oval Office zoekt een Account Manager Events in Gent

DO YOU LIVE NEXT DOOR?

…Ligt je passie bij Events?
…Heb je een creatieve geest?
…En ben je een echte relatiebouwer?

Wie weet is dit dan wel de nieuwe uitdaging die je zoekt:

ACCOUNT MANAGER EVENTS (m/v)
Voor ons kantoor in Gent

Over jou
Je beschikt over een master- of bachelor diploma en kunt minstens 8 jaar relevante ervaring in de eventsector voorleggen. Je bent een geboren teamleader en weet mensen te motiveren. Je bent commercieel sterk, klant-focuseden werkt en denkt resultaatgericht. Daarnaast ben je ook een kei in het uitschrijven van dossiers en beheer je nauwgezet de productiebudgetten. Je weet een briefing perfect te vertalen naar een creatief Live Communicatie concept. Je begeleidt een team van Project Managers tijdens het volledige productieproces. Aangezien je ook eendoener bent, ben je er niet vies van om zelf ook de handen uit de mouwen te steken.

Jouw dag
‘Live Communication’ is geen buzz-woord meer voor jou, maar de juiste weg om vele klanten te helpen hun communicatiedoelstellingen te bereiken. Conceptcreatie is je passie, maar je voelt je ook thuis in de eigenlijke organisatie van zowel publieke als corporate events. Je weet klanten te overtuigen van het juiste concept en bouwt vervolgens een duurzame relatie met hen op door je ‘joie de travailler’. Je bent een geboren teamleider en met een Director aan je zijde breng je, samen met je medewerkers, de meest uitdagende projecten zelfstandig tot een succes.

Over ons
The Oval Office opereert vanuit Antwerpen, Brussel en Gent waar 35 mensen, experts in communicatie, brand activation en evenementen, samenwerken aan hetzelfde doel:

mensen merken laten beleven’

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office ‘live-driven’ merkbelevingen die organisaties en hun doelgroepen positief verrassen, inspireren en engageren.

Mensen en merken samenbrengen, dat is onze missie. Wij helpen enerzijds mensen de toegevoegde waarde van merken te ervaren en anderzijds helpen we merken de behoeften en wensen van de mensen nog beter te begrijpen.

Wij bieden je een job gevuld met uitdaging en creativiteit in een dynamische werkomgeving in Gent. Onze bedrijfscultuur is ronduit open te noemen, met de nadruk op enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. Tegenover input staat output. Je ontvangt een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen. En dat alles omringd door enthousiaste collega´s die mee aan dezelfde kar trekken.

Stuur je cv en motivatie via het jobsformulier op onze website: http://www.theovaloffice.be/nl/vacatures/#op-83928-account-manager-events-gent

Shares

You May Also Like

Vacature technisch coördinator vaste installaties

Bedrijfsvoorstelling: Blue Moon verzorgt de complete technische ondersteuning van (bedrijfs-)evenementen. Blue Moon zorgt ervoor dat ...

BrandSport Adventure & Teambuilding zoekt: e-marketing manager

Teamlid met de specialiteiten: Communicatie, e-Marketing & Social Media La Roche-en-Ardenne, België IS JOUW ...

Saillart zoekt dynamische chef-kok voor hedendaags cateringbedrijf

We verzorgen zowel de klassiekere trouwfeesten maar staan ook in voor de events van ...

Vacature: Logistiek en administratief medewerker (m/v)

Ambrosia Fijnkeuken : Als sinds 1993 staat Ambrosia Fijnkeuken bekend als exclusieve traiteur.  Wij ...

G4S Event Solutions is recruiting!

We zijn op zoek naar nieuwe gemotiveerde, dynamische collega’s die zin hebben om samen ...

The Oval Office zoekt een Sr Project Manager Events in Brussel

DO YOU LIVE NEXT DOOR? …Ligt je passie bij Event Management? …Heb je een ...