Park Inn by Radisson Brussels Airport: aanrader bij een vroege vlucht

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

‘Exploring & Discovering’, dat is het thema waarrond het Park Inn by Radisson Brussels Airport hotel is gebouwd, en dat wil je dan ook onmiddellijk doen wanneer je het hotel binnentreedt. Omdat ik een hele vroege vlucht had vanuit Zaventem, leek het me verstandig om te overnachten in Park Inn By Radisson Brussels Airport. De juiste keuze zo bleek. Het hotel is nu vijf maanden open en draait op volle toeren. “We zitten in de goede lijn die we voor ogen hadden en er zit sterke groei in”, aldus General Manager Tineke de Wit. “Het thema van ‘Ontdekken’ verwijst zowel naar de omgeving rond Brussel, het hotel zelf of andere klanten”, meent de GM. En ze heeft gelijk, want er staan namelijk veel lange tafels in het hotel zodat de gasten automatisch met elkaar contact zoeken. Dat was dan ook mijn ervaring. Immers, van zodra je het hotel binnenkomt, krijg je zin om te ontdekken.

Mijn check-in verliep zeer vlotjes. Het hotel heeft trouwens een grote ondergrondse parking, een extra troef, want rond Diegem en luchthaven Zaventem is het moeilijk parkeren. Vanuit de parking heb je een rechtstreekse toegang tot het hotel, handig!

De check-in ruimte heeft alvast een typisch Belgisch karakter, want de ontvangstbalie en bar staan pal naast elkaar, dus je hoeft geen dorst te lijden bij aankomst.

Ik kreeg een kamer toegewezen op de vierde verdieping. Voor de kamer met zeezicht diende ik nog 1 dag te wachten. Wat mij echter opviel, was dat ik niet het gevoel had dat ik vlakbij de luchthaven vertoefde. De groene omgeving rond het hotel alsook de perfecte isolatie staan daar borg voor.
De kamer was compact, maar zeer functioneel: groot bed, HD plasma TV, badkamer met instapdouche en badjas. Wat ik ook leuk vond, waren de verpakkingen van Dove, van de geldouche tot de handzeep, lotion, enz. Park Inn is een merk dat zich steeds opnieuw uitvindt. Geslaagd!

Ik had rond 19h00 een tafel in het restaurant gereserveerd en werd zeer vriendelijk ontvangen door een kelner. Hij liet me zelf een tafel uitkiezen. Het restaurant was evenwel behoorlijk goed gevuld. GM Tineke de Wit vertelde me dat er tevens veel mensen komen eten die niet overnachten in hotel. Trouwens, mocht dit hotel in mijn buurt gevestigd zijn, zou ik ook regelmatig eens binnenspringen! Lekkere gerechten! Het restaurant heeft een open keuken, dus je kan de goed georganiseerde chef gadeslaan. In een mum van tijd zorgde hij ervoor dat de vele klanten snel hun eten kregen.

De menukaart is trouwens zeer gevarieerd, met als specialiteit de vele verschillende hamburgers en vleeskaart. Als voorgerecht koos ik de handpicked mushrooms soep met een toast van Chimay kaas, het was immers al herfst buiten. Voor die soep alleen al keer ik deze winter nog eens terug voor een snelle lunch. Power hoor! Als hoofdgerecht opteerde ik voor een gegrilde tournedos, lekker!

Er zijn ook wat wijntjes per glas te verkrijgen en van zeer goede kwaliteit!
Bovendien is er een zeer uitgebreide bierkaart. “Dit wordt erg geapprecieerd door de talloze buitenlandse gasten”, aldus de GM.
Geen dessert, maar een lekkere koffie, vroeg naar bed want de volgende dag vroeg uit de veren voor mijn vlucht.

Toch nog even de nadruk leggen op de vriendelijkheid van de kelner en de andere personeelsleden. Goeie vibes op alle niveaus!

Na een perfecte nachtrust (zalige bedden) was het richting luchthaven voor mijn vroege vlucht. Op dat tijdstip zijn er echter nog geen shuttles voorhanden, but no stress, het hotel regelt (via een voucher) immers een taxi indien gewenst. Zelfs om 05h00 ’s ochtends doet de receptionist een dubbele check en hij vergezelt je om zich ervan te vergewissen dat alles in orde is met de taxi. Allemaal van die kleine details, maar dat heet hospitality! – Wood Approved!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congreshotel luchthaven Brussel – Park Inn by Radisson Brussels Airport

 

Shares

You May Also Like

Brussel, Europese leider in het organiseren van congressen voor verenigingen

Voor het vijfde jaar op rij is Brussel de eerste Europese bestemming op het ...

Zwitserse workshop 24.10.2018 – Act Like a Coach met Paul Van den Bosch

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau met basis in Brussel, organiseert in oktober e.k. ...

Cenobio dei Dogi: voor vakantie of B2B

Heb je nog plaats op je bucketlist? Zet een bezoekje aan de Ligurische kust ...

Hotel Villa Flori: Pleasure & B2B aan het Comomeer

Wat ik zo leuk vind aan mijn job is dat ik business steeds kan ...

Van der Valk Hotel Eindhoven is de grootste & groenste mobility hub van Nederland!

Met in totaal 50 oplaadpunten, waarvan 24 Tesla Super Charger stations, 22 Allego universele ...