Philippe Lefebvre, Congres Manager Gent is erg enthousiast over de innovatieplannen van het ICC

Het ICC Gent komt in een nieuw kleedje vanaf 2023.

Philippe Lefebvre, Congres Manager Gent Congres legt kort uit waarom hij aanwezig is op de beurs. Gent als congres stad heeft een troeven, maar wat vooral belangrijk is, en waarom we hier nu zijn is omdat we samen met de stad Gent, Toerisme Vlaanderen en het ICC begonnen zijn aan een renovatieproject rond het ICC dat gedurfd en vernieuwend zal zijn.

Zo breiden we de focus van het pure congres gebeuren uit naar een concept dat eigenlijk een bundeling is van de activiteiten met als rode draad de Floraliënhal, de nabijgelegen musea, zoals het SMAK en het ICC zelf.

Tegen 2023 willen we dat concept klaar hebben en aanbieden, en daarom zijn we nu hier om één en ander te verduidelijken. In eerste instantie zal dat uiteraard de congresmarkt aanspreken.

Als je dit innovatieve plan koppelt aan de groene omgeving van het Citadelpark en de nabijheid van het rijke historische stadscentrum van Gent, dan geloof ik echt dat we met een uniek concept de markt zullen opgaan.”  Met deze troeven willen we naar buiten komen met volgende positionering: Urban Green House.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Uniek congrescenter – ICC Ghent

Shares

You May Also Like

‘The Swan Hotel Collection’ staat voor persoonlijke benadering

Steven Van de Woestyne, The Swan Hotel Collection, vertelt ons zijn verhaal en waarom ...

Wij leggen dit jaar de focus op onze contacten met associaties

Jessy Van Strydonck Visit Antwerpen kent het klappen van de zweep op IMEX en ...

Zweedse fun bij Holiday Inn Brussels Airport

Johanna Taelemans, Sales Specialist Holiday Inn Brussels Airport vertelt meteen waar het op staat. ...