Pop-up in de huiskamer

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Vanaf morgen opent de gezelligste pop-up van het najaar. Bij Kafee Coupé kan je in een typische gezinswoning genieten van koffie, boterhammen én mosselen of kip. Op 17 december bereikt Kafee Coupé haar definitieve eindstation en ruimt het plaats voor een mooi vastgoedproject met 23 appartementen en 4 handelspanden.

Het ontwikkelen van vastgoed én uitoefenen van geduld zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tussen het eerste plan en de uiteindelijke oplevering zit vaak maanden, zo niet jaren. De verkoop draait dan ook pas op volle toeren als de bouwwerken goed gevorderd zijn. “Deze ‘wachttijd’ willen we overbruggen met Kafee Coupé. De perfecte locatie voor een uniek pop-upconcept én tegelijkertijd de ideale manier om geïnteresseerden alvast te informeren over het vastgoedproject”, openen initiatiefnemers Katrien Gorissen van Palmers Vastgoed en Bart Claes van horecaconcepten Gustus, De Barrier, ’t Driessent en het Vijverkafee.

Op bezoek bij vrienden of familie
Kafee Coupé is gehuisvest in een typische jaren ’70 gezinswoning pal tegenover het treinstation van Diepenbeek. Als je binnenstapt, denk je op bezoek te zijn bij vrienden of familie thuis. “We willen een huiselijk en warm gevoel creëren waar authentieke gezelligheid primeert boven luxe. In de woonkamer, mét open haard, kan je genieten van een koffie of drankje samen met een rijkelijk belegde boterham, een stuk Limburgse vlaai of spek met eieren van bij de boer. Zelfs een klassieke boterham met Nutella of muizenstrontjes staan op de kaart. Je voelt je meteen helemaal op je gemak”, legt Bart Claes uit.
De andere kamers van Kafee Coupé bestaan uit een knus salon, speelkamer voor de kinderen en een atelier waar Miete Vanvoorden keramiek workshops zal geven. Entertainment voor jong en oud(er) dus. De wasplaats tenslotte is omgetoverd tot een kippenhok met aan de straatzijde een stukje vrije uitloop.

Dagelijkse kost op de menu
Zoals in elk huishouden komen er ook bij Kafee Coupé ’s avonds geen overdreven culinaire hoogstandjes op tafel. Wel lekkere en authentieke Vlaamse kost. “In de zomermaanden testten we ons Moules & Poules concept uitgebreid. Deze verse Zeeuwse mosselen en sappig gebraden hoevekip met frietjes keren terug. Vanaf 18 uur dekken we de huiskamer in voor een beperkt aantal gasten. Elke avond wordt eigenlijk een klein familiefeest. Zonder al te veel zatte nonkels of tantes hopelijk”, lacht Bart.

Vastgoedproject met 21 ‘mobiele’ appartementen
Op zondagavond 17 december worden de laatste maaltijden verorberd en bereikt Kafee Coupé haar definitieve eindstation. Snel daarna gaat de bestaande woning onder de sloophamer én verrijzen 21 instapklare en moderne appartementen.
“We hechten met deze appartementen extra belang aan mobiliteit. We mikken bijvoorbeeld op ouderen en mensen met een mobiele beperking, maar evengoed op jonge professionals die kort aan het station willen wonen. Zelfs ouders kunnen investeren in een appartement als kot voor hun studerende zoon of dochter en dit later verder verhuren. Heel wat opties dus. Alle info en mogelijkheden stellen we tentoon in Kafee Coupé”, besluit Katrien Gorissen.

Meer info
Bart Claes
Kafee Coupé
GSM: 0475 60 16 47
E-mail: bart@gustus-catering.be
www.kafeecoupe.be

Katrien Gorissen
Palmers Vastgoed
Telefoon: 011 32 30 42
E-mail: katrien@palmers.be

PS. De naam Kafee Coupé verwijst niet alleen naar de ligging aan het station, maar ook naar de drie ‘coupés’ of wagonnetjes van het project: boterham- en koffiebar overdag, Moules & Poules restaurant avonds én het vastgoedproject in 2018.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Gastronomische traiteur Antwerpen – Gustus

Shares

You May Also Like

Nobility meets nobleness – Welkom bij House de Neuf!

Onlangs veranderde Hof Ter Linden haar naam naar House de Neuf voor evenementen. Het ...

Push To Talk geeft kleur aan openingsevents AZ Sint-Maarten

Op 15 oktober 2018 opent AZ Sint-Maarten de deuren. Push To Talk luisterde naar ...

MIJN HART, MIJN COACH door Bart van Consoulting: DEEL 2

Ons hartpotentieel blijkt nog steeds ongekend en daardoor ook ongebruikt. De meeste mensen zijn ...

DOCK 3 was de ideale locatie voor het "The Growth Conference”, marketing event

The Growth Conference, een seminarie waar groei en marketing centraal stonden. Er kwamen internationale ...

Crossborder in Zeeland by @dmire

For a French Industrial Company, @dmire developed a coherent corporate event program. @dmire worked ...

MIJN HART, MIJN COACH: DEEL 1 door Bart van Consoulting

Zolang mijn hart klopt, blijf ik voorzichtig met uitspraken en gedachten over succes en ...