Pre-#miceparty18 Pow-Wow

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 12 december jl. organiseerde Erik Wood, CEO Eventonline en samen met Olivier Wauters bezieler en organisator van de #miceparty, een eerste ‘Pow-Wow’ met alle hoofdrolspelers van editie 2018 van dit ongeëvenaarde feest voor de ganse MICE-sector. Plaats van rendez-vous was het hoofdkwartier van J&M Catering. Geen onbekend terrein, want daar vond de vorige editie plaats.

“Dit was onze eerste bijeenkomst. Niet alle partners voor de #miceparty18 konden aanwezig zijn. Er is immers altijd wel een event dat plaatsvindt, maar met 25 aanwezigen toch wel een mooie opkomst. J&M Catering had de lounge prachtig aangekleed, ze waren daar ook zo’n vijf uur mee bezig geweest om die helemaal in de Kerstsfeer te zetten”, aldus Erik Wood.

De aanwezigen hebben er trouwens echt van genoten en je merkt dat ook achteraf door de vele positieve reacties op de sociale media.

“We hebben deze get-together georganiseerd om te benadrukken dat het niet evident is dat iedereen daar zo maar aan meewerkt. Ik vind het trouwens fantastisch dat de lat steeds hoger kan worden gelegd en dat er de volgende editie op 1 maart e.k. nog meer leveranciers uit de sector gaan deelnemen. Grote namen die er vorige keer niet bij waren, zoals de BMW Brandstore bijvoorbeeld, dat zijn volledig wagenpark ter beschikking stelt voor de VIP shuttles. Wij kunnen ook met heel veel trots aankondigen dat Event Lounge onze volgende venue zal worden. Bovendien springt luchtvaartmaatschappij Emirates mee aan boord. We zijn momenteel met dertig partners voor de volgende editie en daarom vond ik het belangrijk om iedereen in een ongedwongen sfeer even samen te brengen.”  

En het resultaat mocht er wezen. “Positieve vibes, vlotte communicatie onder de aanwezigen, onwaarschijnlijk culinair hoogstandje van J&M Catering met als voorgerecht een textuur van zeebaars op verschillende wijzen, als hoofdgerecht een Hazenrugfilet harlekijn, topklassiek, maar voor meer dan 25 personen de perfecte cuisson kunnen bereiken, da’s super. Jurgen Lijcops van Barburbure Cocktail Catering stond in voor de apo en maakte een lekkere klassieke Negroni. Licata Vini, dé specialist in Italiaanse wijnen, stond in voor een topbegeleiding en had gekozen voor echte toppers zoals de Brunello. Er werden telkens twee wijnen bij elk gerecht geschonken alsook een lekkere dessertwijn. Kortom, ik ben enorm trots en houd er een goed gevoel aan over dat onze sector op een avond met slechts 25 mensen zoveel positieve elektriciteit heeft gegenereerd! Ik kijk alvast ernaar uit om samen met deze fantastische groep misschien wel de bijzonderste editie van de #miceparty neer te zetten. Wij zijn misschien nog niet zolang bezig, maar de editie die er nu aankomt, is er één die volledig door mezelf is geschreven en ontworpen en ik sta enorm achter deze editie om met heel de sector en met ons event #micellorca18 op Mallorca met Sven Nys geld in te zamelen voor de Stichting tegen Kanker. Het is een heel mooie daad om op 1 maart een cheque met een imposant bedrag te kunnen overhandigen dat onze sector samen heeft ingezameld en waartoe we allemaal een bijdrage hebben geleverd en dat maakt de #miceparty18 zo speciaal”, aldus een tevreden Erik Wood.

Shares

You May Also Like

Cenobio dei Dogi: voor vakantie of B2B

Heb je nog plaats op je bucketlist? Zet een bezoekje aan de Ligurische kust ...

Hotel Villa Flori: Pleasure & B2B aan het Comomeer

Wat ik zo leuk vind aan mijn job is dat ik business steeds kan ...

Van der Valk Hotel Eindhoven is de grootste & groenste mobility hub van Nederland!

Met in totaal 50 oplaadpunten, waarvan 24 Tesla Super Charger stations, 22 Allego universele ...

Veldeman bouwt grootste feesttent ooit in België

Rock Werchter pakt dit jaar uit met een vernieuwde Barn. Maar liefst 60m breed, ...

Radisson Blu arriveert in Brugge, België – Het Venetië van het Noorden

Radisson Hospitality AB, officieel beursgenoteerd aan Nasdaq in Stockholm, Zweden en onderdeel van de ...