Pre-#miceparty18 Pow-Wow

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 12 december jl. organiseerde Erik Wood, CEO Eventonline en samen met Olivier Wauters bezieler en organisator van de #miceparty, een eerste ‘Pow-Wow’ met alle hoofdrolspelers van editie 2018 van dit ongeëvenaarde feest voor de ganse MICE-sector. Plaats van rendez-vous was het hoofdkwartier van J&M Catering. Geen onbekend terrein, want daar vond de vorige editie plaats.

“Dit was onze eerste bijeenkomst. Niet alle partners voor de #miceparty18 konden aanwezig zijn. Er is immers altijd wel een event dat plaatsvindt, maar met 25 aanwezigen toch wel een mooie opkomst. J&M Catering had de lounge prachtig aangekleed, ze waren daar ook zo’n vijf uur mee bezig geweest om die helemaal in de Kerstsfeer te zetten”, aldus Erik Wood.

De aanwezigen hebben er trouwens echt van genoten en je merkt dat ook achteraf door de vele positieve reacties op de sociale media.

“We hebben deze get-together georganiseerd om te benadrukken dat het niet evident is dat iedereen daar zo maar aan meewerkt. Ik vind het trouwens fantastisch dat de lat steeds hoger kan worden gelegd en dat er de volgende editie op 1 maart e.k. nog meer leveranciers uit de sector gaan deelnemen. Grote namen die er vorige keer niet bij waren, zoals de BMW Brandstore bijvoorbeeld, dat zijn volledig wagenpark ter beschikking stelt voor de VIP shuttles. Wij kunnen ook met heel veel trots aankondigen dat Event Lounge onze volgende venue zal worden. Bovendien springt luchtvaartmaatschappij Emirates mee aan boord. We zijn momenteel met dertig partners voor de volgende editie en daarom vond ik het belangrijk om iedereen in een ongedwongen sfeer even samen te brengen.”  

En het resultaat mocht er wezen. “Positieve vibes, vlotte communicatie onder de aanwezigen, onwaarschijnlijk culinair hoogstandje van J&M Catering met als voorgerecht een textuur van zeebaars op verschillende wijzen, als hoofdgerecht een Hazenrugfilet harlekijn, topklassiek, maar voor meer dan 25 personen de perfecte cuisson kunnen bereiken, da’s super. Jurgen Lijcops van Barburbure Cocktail Catering stond in voor de apo en maakte een lekkere klassieke Negroni. Licata Vini, dé specialist in Italiaanse wijnen, stond in voor een topbegeleiding en had gekozen voor echte toppers zoals de Brunello. Er werden telkens twee wijnen bij elk gerecht geschonken alsook een lekkere dessertwijn. Kortom, ik ben enorm trots en houd er een goed gevoel aan over dat onze sector op een avond met slechts 25 mensen zoveel positieve elektriciteit heeft gegenereerd! Ik kijk alvast ernaar uit om samen met deze fantastische groep misschien wel de bijzonderste editie van de #miceparty neer te zetten. Wij zijn misschien nog niet zolang bezig, maar de editie die er nu aankomt, is er één die volledig door mezelf is geschreven en ontworpen en ik sta enorm achter deze editie om met heel de sector en met ons event #micellorca18 op Mallorca met Sven Nys geld in te zamelen voor de Stichting tegen Kanker. Het is een heel mooie daad om op 1 maart een cheque met een imposant bedrag te kunnen overhandigen dat onze sector samen heeft ingezameld en waartoe we allemaal een bijdrage hebben geleverd en dat maakt de #miceparty18 zo speciaal”, aldus een tevreden Erik Wood.

Shares

You May Also Like

The Impact of ‘Mallorca 312’ on the Island

An interview with Organizer Xisco Lliteras For the second time, Erik Wood, CEO of ...

Malta: Topbestemming voor incentives en congressen

Malta wordt wel eens vergeleken met een groot openluchtmuseum. En terecht. Dankzij het hoge ...

Voetbalmoord in gaststadion KV Mechelen krijgt mooi vervolg

Na de lancering van de voetbalmoord, met als gaststadion KV Mechelen, krijgt dit verhaal ...

NH Brussels Bloom & het Atomium presenteren: #BxlACityWithBalls

NH Brussels Bloom en het Atomium trekken op 18 April voor 4 dagen naar Portugal ...

Triple Tree geeft tips om de juiste eventlocatie te vinden en tegen welke prijs

Het zoeken en kiezen van de juiste evenementenlocatie is een belangrijke factor voor het ...