PREM Group, de grootste Ierse hotel operator, breidt opnieuw uit in België

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Green Park Hotel Brugge is sinds 15 december de nieuwe hotelnaam van het vroegere Leonardo Hotel Brugge. Het hotel is eigendom van een private investeerder en wordt gemanaged door de continentale vestiging van PREM Group met hoofdkantoor in Drongen.

Green Park Hotel Brugge (3* hotelclassificatie) is gelegen aan de Chartreuseweg, in een bosrijke omgeving waarnaar de naam verwijst. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar en het centrum van Brugge bevindt zich op 10 minuten rijden. Het strand van Zeebrugge is slechts 20 minuten verwijderd van het hotel.

Het hotel beschikt over 101 kamers, verdeeld over verschillende kamertypes. Triple kamers en familiekamers zijn voldoende aanwezig, waardoor het hotel uitermate geschikt is om met het gezin te verblijven. Tijdens het zomerseizoen is het buitenzwembad geopend voor de hotelgasten.
De gasten maken gratis gebruik van de ruime parkeergelegenheid aan het hotel.

Het restaurant van het hotel kijkt uit over de tuin en serveert een Franse keuken. In de bar kunnen Belgische bieren, smaakvolle wijnen en kleinere snacks verkregen worden.

Naast de hotelkamers beschikt het hotel over 6 polyvalente vergaderzalen, allen voorzien van daglicht. De zalen zijn gelegen op de begane grond en voorzien van alle standaard vergaderuitrusting.

Green Park Hotel Brugge zet in op de zakelijke en toeristische markt. Brugge is een toeristische trekpleister voor zowel binnenlandse als buitenlandse gasten. Het hotel is perfect voor een weekendje weg, maar ook uitermate geschikt om aan te doen bij een Europese rondrit met een groepsreis. Op zakelijk gebied is het Green Park Hotel de ideale verblijfplaats voor zakenmensen die op bezoek zijn bij het Brugse bedrijfsleven of als basis voor werknemers die langere tijd projectmatig aan het werk zijn in West Vlaanderen.

Door de link met PREM Group is het Green Park Hotel Brugge nu verbonden met een netwerk van een 46 hotels in België, Nederland, Ierland, UK en Frankrijk. Green Park Hotel Brugge zal kunnen mee profiteren van de commerciële relaties van al deze hotels en dit zowel op toeristisch als op zakelijk vlak.

Green Park Hotel Brugge Chartreuseweg 20, 8200 Brugge www.greenparkhotelbrugge.com

Shares

You May Also Like

Winterse incentives…

De winterperiode is het ideale moment voor een bedrijf om eens stil te staan ...

STUDIO4: Eventonline’s referentie voor fotografie

Is het je al opgevallen dat de foto’s die Eventonline publiceert altijd heel mooi ...

Het zijn drukke tijden in de Event Lounge

De start van 2015 mag dan in januari al voor behoorlijk wat drukte hebben ...

Rijdend restaurant komt naar je toe

Na in 50 landen gasten letterlijk op hoog niveau te hebben laten dineren met ...

Artistieke herdenking WOI in Veldeman accommodatie

De Provincie West-Vlaanderen herdenkt van 2014 tot en met 2018 op artistieke wijze 100 ...

Organic Concept bouwt mee aan succesvolle editie van WECANDANCE

In 2013 vond de eerste editie plaats van WECANDANCE, een nieuw festival dat nu ...