Pure Liner trakteert met bubbels!

Tien jaar geleden begon het levensverhaal van onze unieke en varende evenementenlocatie. In 2005 werd de eerste Pure-liner ter water gelaten in Amsterdam waar het schip direct de nodige aandacht trok.

Na drie succesvolle jaren en een toenemende vraag vanuit Duitsland en België, werd het tweede schip in 2008 gelanceerd, tegelijkertijd met 2 nieuwe kantoren kantoor in Antwerpen en Keulen. Pure-liner zorgde mee voor een revolutie binnen de markt: moderne schepen die alle faciliteiten bieden om ingezet te worden als een unieke evenementen locatie op het water.

Om ons 10-jarig bestaan te vieren willen we in 2015 zullen we dit jaar verschillende toffe acties uitwerken. De belangrijkste is dat wij willen klinken met al onze voormalige en toekomstige klanten.

Voor de toekomstige klanten bieden wij een gratis glaasje bubbels  aan voor alle gasten van het event. Een leuke geste die geld voor alle events die zullen doorgaan in 2015 en die geboekt worden in 2015. Voor onze voormalige klanten zullen wij naar het einde van het jaar een Thank you-event uitwerken voor elk land waar iedereen zal geïnviteerd worden die ooit een event op de Pure-liner organiseerde.

Verwacht daarnaast nog toffe acties op onze social media pagina zoals het weggeven van 10 magnumflessen bubbels en leuke kortingsacties voor al onze klanten.

Intussen kunnen we stellen dat we reeds 10 jaar lang een begrip zijn voor exclusieve evenementen op het water. We blijven inzetten op hoogwaardige faciliteiten voor zakelijke evenementen, volgen de laatste trends op vlak van catering en animaties én bieden een grote geografische flexibiliteit dankzij ligplaatsen in Belgie, Nederland en Duitsland.

Dankzij deze troeven mochten we de afgelopen jaren vele originele personeelevents, verrassende klanten- en netwerkevents, brandactivation-concepten, alsook verschillende ‘boatshows’ doorheen meerdere landen ondersteunen.

Vanuit onze vestigingen in Keulen, Antwerpen en Amsterdam is het Pure-liner team in staat om ook uw evenement optimaal te vertalen in een spraakmakend concept. Hierbij streven we naar een beleving die perfect aansluit bij uw doelgroep.

We willen uw gasten verrassen, inspireren, motiveren en activeren. De combinatie van onze ervaring en een unieke locatie op het water biedt u een totaalpakket dat u en uw gasten niet snel zullen vergeten.

http://www.pure-liner.be

Shares

You May Also Like

10 jaar Frame21 wordt op een unieke manier gevierd

Frame21 doet al 10 jaar zaken op een verrassende en leuke manier… En dat moet ...

Maison Citadel – Jardin d’hiver

Een nieuwe tijdelijke eventlocatie in hartje Gent opent vanaf 25 september z’n deuren voor ...

Pop-up Nieuwithof: nog 2 maanden te gaan

Eind mei kondigden we de opening van de pop-up Nieuwithof aan in het kasteel ...

Thirsty Toucan Zomerbar bij Van der Valk Beveren

Van der Valk Hotel Beveren baat van 13 juli tot 12 augustus de eerste ...

Van Der Valk Congrès Hotel Liège opent de deuren

In Luik opende Van Der Valk Congrès Hotel Liège onlangs de deuren. Olivier Wauters, ...

Brussel, Europese leider in het organiseren van congressen voor verenigingen

Voor het vijfde jaar op rij is Brussel de eerste Europese bestemming op het ...