Push To Talk geeft kleur aan openingsevents AZ Sint-Maarten

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 15 oktober 2018 opent AZ Sint-Maarten de deuren. Push To Talk luisterde naar de mensen en de authentieke verhalen die kleur geven aan AZ Sint-Maarten. En bracht ze samen in een concept voor de openingsevents.

Push To Talk vertelt het verhaal van AZ Sint-Maarten

Innovaties vormen de rode draad in het nieuwe ziekenhuis. AZ Sint-Maarten tilt de medische zorg op topniveau en biedt het best mogelijke comfort voor de patiënt. Alle medische disciplines van de huidige drie campussen komen samen op één plaats in Mechelen. Kleur speelt ook een belangrijke rol. Kleuren wijzen de weg, geven energie of zorgen voor een warm gevoel.

AZ Sint-Maarten koos Push To Talk uit om iedereen warm te maken voor de opening. Warmte is er genoeg in het ziekenhuis. Want AZ Sint-Maarten is een verhaal van en voor mensen. De medewerkers vormen een grote, kleurrijke en warme familie met het hart op de juiste plaats. Samen met patiënten en bezoekers geven ze kleur aan AZ Sint-Maarten. Hun verhalen en anekdotes brengen het verhaal van AZ Sint-Maarten tot leven.

Iedereen geeft kleur aan AZ Sint-Maarten

Push To Talk haalt die kleurrijke verhalen naar boven. Het verbindt ze met de authentieke waarden van AZ Sint-Maarten. Kwaliteit, openheid, respect, samenwerken en ambitie verbinden de medewerkers met elkaar.

Push To Talk vertaalde dit in een nieuw logo. Daarin zie je een omhelzing of een knuffel. Een gebaar dat staat voor verbondenheid en warmte. Tegelijk is het een symbool voor openheid voor patiënten, innovaties en nieuwe inzichten.

In juni 2018 opende het ziekenhuis tien dagen de deuren voor een sneakpreview. Push To Talk organiseerde events en rondleidingen voor medewerkers, huisartsen, vips, buurtbewoners… 15.323 bezoekers luisterden naar de warme en inspirerende verhalen en gingen op verkenning in het ultramoderne ziekenhuis.

In AZ Sint-Maarten lopen de verhalen als kleurrijke draden door elkaar en verstrengelen ze zich tot een sterker geheel. Zo kwam Push To Talk bij de scoubidou: een kleurrijk symbool van kracht en verbondenheid. De drie gekleurde draden van de scoubidou symboliseren de drie campussen die samen één worden en sterker staan in de toekomst.

De warme verhalen en de draden van de scoubidou kleurden de events, getuigenissen, drukwerk, gadgets, sponsorformules… en verstrengelden zo tot een authentiek en sterk geheel.

Wilt u ook kleur geven aan uw event?

Push To Talk komt graag langs om naar uw verhaal te luisteren.
U heeft een goed verhaal, wij kunnen goed vertellen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Organisatie van Events en live communicatie – Push To Talk

Shares

You May Also Like

Nobility meets nobleness – Welkom bij House de Neuf!

Onlangs veranderde Hof Ter Linden haar naam naar House de Neuf voor evenementen. Het ...

MIJN HART, MIJN COACH door Bart van Consoulting: DEEL 2

Ons hartpotentieel blijkt nog steeds ongekend en daardoor ook ongebruikt. De meeste mensen zijn ...

DOCK 3 was de ideale locatie voor het "The Growth Conference”, marketing event

The Growth Conference, een seminarie waar groei en marketing centraal stonden. Er kwamen internationale ...

Crossborder in Zeeland by @dmire

For a French Industrial Company, @dmire developed a coherent corporate event program. @dmire worked ...

MIJN HART, MIJN COACH: DEEL 1 door Bart van Consoulting

Zolang mijn hart klopt, blijf ik voorzichtig met uitspraken en gedachten over succes en ...

Kosten besparen door efficiënt te vergaderen

Vergaderingen, trainingen, meetings, kost handenvol geld, maar is broodnoodzakelijk. In bijgevoegd filmpje zie je ...