Push To Talk geeft kleur aan openingsevents AZ Sint-Maarten

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 15 oktober 2018 opent AZ Sint-Maarten de deuren. Push To Talk luisterde naar de mensen en de authentieke verhalen die kleur geven aan AZ Sint-Maarten. En bracht ze samen in een concept voor de openingsevents.

Push To Talk vertelt het verhaal van AZ Sint-Maarten

Innovaties vormen de rode draad in het nieuwe ziekenhuis. AZ Sint-Maarten tilt de medische zorg op topniveau en biedt het best mogelijke comfort voor de patiënt. Alle medische disciplines van de huidige drie campussen komen samen op één plaats in Mechelen. Kleur speelt ook een belangrijke rol. Kleuren wijzen de weg, geven energie of zorgen voor een warm gevoel.

AZ Sint-Maarten koos Push To Talk uit om iedereen warm te maken voor de opening. Warmte is er genoeg in het ziekenhuis. Want AZ Sint-Maarten is een verhaal van en voor mensen. De medewerkers vormen een grote, kleurrijke en warme familie met het hart op de juiste plaats. Samen met patiënten en bezoekers geven ze kleur aan AZ Sint-Maarten. Hun verhalen en anekdotes brengen het verhaal van AZ Sint-Maarten tot leven.

Iedereen geeft kleur aan AZ Sint-Maarten

Push To Talk haalt die kleurrijke verhalen naar boven. Het verbindt ze met de authentieke waarden van AZ Sint-Maarten. Kwaliteit, openheid, respect, samenwerken en ambitie verbinden de medewerkers met elkaar.

Push To Talk vertaalde dit in een nieuw logo. Daarin zie je een omhelzing of een knuffel. Een gebaar dat staat voor verbondenheid en warmte. Tegelijk is het een symbool voor openheid voor patiënten, innovaties en nieuwe inzichten.

In juni 2018 opende het ziekenhuis tien dagen de deuren voor een sneakpreview. Push To Talk organiseerde events en rondleidingen voor medewerkers, huisartsen, vips, buurtbewoners… 15.323 bezoekers luisterden naar de warme en inspirerende verhalen en gingen op verkenning in het ultramoderne ziekenhuis.

In AZ Sint-Maarten lopen de verhalen als kleurrijke draden door elkaar en verstrengelen ze zich tot een sterker geheel. Zo kwam Push To Talk bij de scoubidou: een kleurrijk symbool van kracht en verbondenheid. De drie gekleurde draden van de scoubidou symboliseren de drie campussen die samen één worden en sterker staan in de toekomst.

De warme verhalen en de draden van de scoubidou kleurden de events, getuigenissen, drukwerk, gadgets, sponsorformules… en verstrengelden zo tot een authentiek en sterk geheel.

Wilt u ook kleur geven aan uw event?

Push To Talk komt graag langs om naar uw verhaal te luisteren.
U heeft een goed verhaal, wij kunnen goed vertellen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Organisatie van Events en live communicatie – Push To Talk

Shares

You May Also Like

Schedule now your winter business meeting & End of the year staff party

Winter business meetings The end of the year is just around the corner. That’s ...

Asian Day van Connections in Docks Dome

Connections, de Belgische vakantiespecialist heeft ons één van de mooiste culturen van de wereld ...

Young Movers Conference 2018 – turning conferences into experiences

Recent nam Event Masters een ervaren PCO manager  in huis. Het – ondertusen uitgebreide – team ...

Meet in the heart of Bruges at Crowne Plaza

Ever considered booking your winter meeting in Crowne Plaza Brugge? Due to its city ...

The Oval Office gaat de BE-Alert Challenge aan

Vandaag zijn er al meer dan 420.000 registraties op BE-Alert, het alarmsysteem van het ...

Getaway locaties en smaakmakers in de Leiestreek!

MeetinGent & Oost-Vlaanderen liet 24 meetingplanners event- en meetinglocaties ontdekken in de Leiestreek tijdens ...