Radisson Blu arriveert in Brugge, België – Het Venetië van het Noorden

Post Image
Post Image
Post Image

Radisson Hospitality AB, officieel beursgenoteerd aan Nasdaq in Stockholm, Zweden en onderdeel van de Radisson Hotel Group, is trots de ondertekening van een gloednieuw Radisson Blu Hotel, Brugge in België te mogen meedelen. Deze ondertekening brengt het Belgische portfolio van de groep, sinds 1989 gezeteld in Brussel, op 15 hotels in gebruik en onder ontwikkeling.

Het Radisson Blu Hotel, Brugge is gelegen op wandelafstand van het historische en middeleeuwse centrum – De Grote Markt – dat dateert van 1905. Radisson Blu gasten kunnen uitkijken naar een waaier aan historische monumenten, waaronder de wereldberoemde ‘Grote Markt; het 83m, 366 stappen, 13e -eeuwse Belfort; het Begijnhof; de gerenommeerde gastronomie; een patrimonium van kantwerk; en de romantische grachten – hetgeen wat Brugge maakt tot wat het is: een idyllische plek op aarde.

Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer, Radisson Hotel Group, zegt: ‘Brugge is prachtig! Voor de goed geïnformeerde reiziger, die houdt van kunst, geschiedenis, gastronomie, cultuur en mode, is Brugge een paradijs en vaak nog een geheim. We zijn verheugd deze nieuwe parel van een stad toe te voegen aan onze portfolio van wereldklasse-bestemmingen. Radisson Blu, het grootste upper upscale hotelmerk van Europa, kon geen betere bestemming kiezen dan Brugge. We zijn erg fier, bevoorrecht en kijken ernaar uit om half augustus 2018 de deuren te openen. Welkom in Brugge!”.

Het Radisson Blu Hotel, Brugge biedt 109 stijlvolle kamers en suites, inclusief 19 familiekamers. Het zal tevens beschikken over een restaurant met terras en een gezellige bar/lounge. De faciliteiten voor evenementen en vergaderingen zullen verspreid zijn over 2 verdiepingen en 6 vergaderzalen, waarvan de grootste zo een 120 personen kan verwelkomen. De twaalfde en bovenste verdieping biedt bovendien een prachtig uitzicht over de stad.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Locatie voor seminaries Brugge – Radisson Blu Brugge

Shares

You May Also Like

Antwerp Expo 2.0 krijgt vorm

Antwerp Expo, sinds 2002 in het beheer van Easyfairs Belgium, is sinds kort gestart ...

#MICELLORCA19: MICE-fietsfanaten opnieuw met Sven Nys Mallorca rond voor het goed doel!

In 2019 is de fietsincentive voor de MICE-sector ‘Micellorca’ aan zijn derde editie toe, ...

Grand opening – Maison Citadel – 21 september 2018

Je bent uitgenodigd op de officiële opening van Maison Citadel. What? Maison Citadel, de ...

Opening PREMIER SUITES PLUS Antwerp

PREMIER SUITES, een brand van de Ierse hotel operator PREM Group, opent op 1/09/2018 ...