Radisson Blu arriveert in Brugge, België – Het Venetië van het Noorden

Post Image
Post Image
Post Image

Radisson Hospitality AB, officieel beursgenoteerd aan Nasdaq in Stockholm, Zweden en onderdeel van de Radisson Hotel Group, is trots de ondertekening van een gloednieuw Radisson Blu Hotel, Brugge in België te mogen meedelen. Deze ondertekening brengt het Belgische portfolio van de groep, sinds 1989 gezeteld in Brussel, op 15 hotels in gebruik en onder ontwikkeling.

Het Radisson Blu Hotel, Brugge is gelegen op wandelafstand van het historische en middeleeuwse centrum – De Grote Markt – dat dateert van 1905. Radisson Blu gasten kunnen uitkijken naar een waaier aan historische monumenten, waaronder de wereldberoemde ‘Grote Markt; het 83m, 366 stappen, 13e -eeuwse Belfort; het Begijnhof; de gerenommeerde gastronomie; een patrimonium van kantwerk; en de romantische grachten – hetgeen wat Brugge maakt tot wat het is: een idyllische plek op aarde.

Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer, Radisson Hotel Group, zegt: ‘Brugge is prachtig! Voor de goed geïnformeerde reiziger, die houdt van kunst, geschiedenis, gastronomie, cultuur en mode, is Brugge een paradijs en vaak nog een geheim. We zijn verheugd deze nieuwe parel van een stad toe te voegen aan onze portfolio van wereldklasse-bestemmingen. Radisson Blu, het grootste upper upscale hotelmerk van Europa, kon geen betere bestemming kiezen dan Brugge. We zijn erg fier, bevoorrecht en kijken ernaar uit om half augustus 2018 de deuren te openen. Welkom in Brugge!”.

Het Radisson Blu Hotel, Brugge biedt 109 stijlvolle kamers en suites, inclusief 19 familiekamers. Het zal tevens beschikken over een restaurant met terras en een gezellige bar/lounge. De faciliteiten voor evenementen en vergaderingen zullen verspreid zijn over 2 verdiepingen en 6 vergaderzalen, waarvan de grootste zo een 120 personen kan verwelkomen. De twaalfde en bovenste verdieping biedt bovendien een prachtig uitzicht over de stad.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Locatie voor seminaries Brugge – Radisson Blu Brugge

Shares

You May Also Like

Brussel, Europese leider in het organiseren van congressen voor verenigingen

Voor het vijfde jaar op rij is Brussel de eerste Europese bestemming op het ...

Zwitserse workshop 24.10.2018 – Act Like a Coach met Paul Van den Bosch

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau met basis in Brussel, organiseert in oktober e.k. ...

Cenobio dei Dogi: voor vakantie of B2B

Heb je nog plaats op je bucketlist? Zet een bezoekje aan de Ligurische kust ...

Hotel Villa Flori: Pleasure & B2B aan het Comomeer

Wat ik zo leuk vind aan mijn job is dat ik business steeds kan ...

Van der Valk Hotel Eindhoven is de grootste & groenste mobility hub van Nederland!

Met in totaal 50 oplaadpunten, waarvan 24 Tesla Super Charger stations, 22 Allego universele ...