Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen rondt verbouwing van vergaderzalen af

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Het Radisson Blu Antwerpen heeft recent de verbouwing van de vergaderzalen afgerond. Deze investering maakt deel uit van de volledige renovatie van het hotel ter waarde van 9 miljoen euro. Met deze verbouwing behoort het Radisson Blu opnieuw tot de top van Antwerpse vergaderfaciliteiten.

Investering van 9 miljoen
Met zijn ideale ligging recht tegenover Antwerpen Centraal Station en naast het Flanders Meetings & Conference Center, biedt het Radisson Blu Antwerpen een mix van gesofisticeerd design met moderne vergaderfaciliteiten en een uitzonderlijke dienstverlening. Na de verbouwing van de vergaderfaciliteiten, die kadert binnen een ruimere investering van 9 miljoen euro, heeft het hotel opnieuw zalen die tot de top behoren in de Antwerpse regio.

Ode aan Michael Graves
Antwerpen is de diamantstad bij uitstek en de architect Alex Kravetz verwijst hier subtiel naar in het design van onder andere de verlichting en de vloerbekleding. Ook de namen van de zalen zijn vernoemd naar diamanten, zonder afbreuk te doen aan het originele design van Michael Graves, die de typische kroonluchters in de balzaal ontworpen heeft.

Vergaderzalen en vernieuwde balzaal
Met 15 flexibele vergaderzalen verspreid over twee verdiepingen, is het Radisson Blu Antwerpen gekend als één van de sterkste spelers op de Antwerpse vergadermarkt. Een tijdloos nieuw decor en nieuw meubilair dragen bij tot een unieke ervaring tijdens meetings, conferenties en evenementen. De grote balzaal met zijn hoge plafonds is geschikt voor bijeenkomsten tot 350 personen en is gemoderniseerd met nieuw tapijt en een nieuwe wandbekleding, die de zaal niet alleen warmer en gezelliger maakt, maar die ook de akoestiek in de zaal verbetert en geluidsabsorberend werkt.

Alle zalen, behalve de balzaal, hebben natuurlijk daglicht waardoor ze licht en ruim zijn. In de zalen op de tweede verdieping aan de voorkant van het hotel, waar vaak lunches en koffiepauzes geserveerd worden, hebben gasten een extra bonus met het zicht op het prachtige Centraal Station.

Yes I Can!
Samen met een toegewijd eventteam dat zorgt voor een vlekkeloze service en een naadloos evenement, is het gemakkelijker dan ooit om een onvergetelijk en succesvol evenement te organiseren in het Radisson Blu Astrid Hotel in Antwerpen. Met oog voor detail en de “Yes I Can!” filosofie als vertrekpunt, staat het hotelteam klaar om evenementen op maat te organiseren, zowel zakelijk als privé.

Vernieuwde kamers en appartementen
Tijdens de volledige vernieuwingvan 9 miljoen euro zijn ook de 253 kamers en appartementen stijlvol gerenoveerden hedendaags ingericht met een design dat afgestemd is op de locatie in het midden van het stadscentrum. Elke kamer heeft nieuwe meubels, bedden, vloeren, gordijnen, verlichting en decoratie. De blikvangers in de ruime en lichte kamers zijn ongetwijfeld de op maat gemaakte Radisson Blu sofa en het behangpapier dat uniek ontworpen is voor het hotel met de bekendste gebouwen van Antwerpen, met in het midden natuurlijk het statige Centraal Station. Bovendien zijn alle kamers uitgerust met Radisson Blu’s handelskenmerk: snelle, draadloze en gratis WiFi.

Opening Starbucks
Niet alleen de kamers, maar ook de openbare ruimtes en de lobby zijn grondig gerenoveerd. Op het gelijkvloers is er een Starbucks geopend. In de laatste fase van de werken, die in juni afgerond worden, lanceert het hotel ook een restaurant met een nieuwe naam en een nieuw concept. Op de tweede verdieping zijn het ontbijtrestaurant, Windows of Antwerp, en de Diamond Lounge, beide met een adembenemend zicht op het Centraal Station en hoge ramen die veel daglicht binnenlaten, prachtig en stijlvol vernieuwd.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conferentiehotel Antwerpen – Radisson Blu Astrid

Shares

You May Also Like

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Hotel The Fourth en Faculty Club in strategische alliantie

Hotel TH4TH en Faculty Club kondigen vandaag aan dat ze in een samenwerkingsverband stappen. ...

Hilton Car Rally: Top Event

Afgelopen vrijdag 8 juni vond de Hilton Car Rally plaats. De derde editie reeds ...

Sunrise yoga session at Park Hyatt Mallorca

Imagine you have three or four days full of meetings and workshops or in ...