Rooftop bar en resto Gaston nu open…!

Eergisteren vond de ‘Grand Opening’ plaats van de pop-up ‘Gaston’ (www.gaston-gent.be). Gaston claimt het gezelligste dakterras van Gent te zijn, weg van de stadsdrukte, met een spectaculair zicht op de Gentse skyline. Afgaand op de ambiance tijdens de kick-off zou dat wel eens kunnen kloppen als een bus. Gaston is immers gevestigd boven een industrieel pand dat bereikbaar is via de lift naar de hoogste verdieping. Een vrij uniek concept: restaurant en rooftop bar.

De vele genodigden konden tijdens van de gegrilde hamburgers, rechtstreeks van de smeulende BBQ terwijl de dorstigen zich konden laven aan de gin en wijn bars.

Met zo’n 30°C heerste zonder meer de juiste temperatuur om een zwoele zomerstek te openen. Een optreden van de zangeressen van Arsenal zorgde bovendien voor de nodige ambiance.

Tijdens de zomermaanden kan je bij Gaston genieten van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid dinner. De overige maanden van het jaar is deze unieke locatie te huur voor privé- en bedrijfsevents.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-49094-meeting-rooms-gaston–pop-up-rooftop-restaurant-gaston–unieke-locatie-in-gent.html

Shares

You May Also Like

‘The Swan Hotel Collection’ staat voor persoonlijke benadering

Steven Van de Woestyne, The Swan Hotel Collection, vertelt ons zijn verhaal en waarom ...

Wij leggen dit jaar de focus op onze contacten met associaties

Jessy Van Strydonck Visit Antwerpen kent het klappen van de zweep op IMEX en ...

Zweedse fun bij Holiday Inn Brussels Airport

Johanna Taelemans, Sales Specialist Holiday Inn Brussels Airport vertelt meteen waar het op staat. ...