Samen sterk: vijf AccorHotels

Een congres, vergadering of evenement voor een grote groep in Den Haag organiseren? AccorHotels maakt dat nu nog eenvoudiger. De vijf Haagse hotels van deze Franse hotelketen bundelen de krachten voor groepsreserveringen. Sinds 2,5 jaar werkt Jerney Antonisse er als overkoepelende groepsreservering- coördinator.
Tekst Niek Arts

Via haar heb je met één telefoontje vijf top hotels tot je beschikking. Accor heeft in Den Haag met twee Novotels, een Novotel Suites, een ibis hotel en een Mercure hotel een groot en kwalitatief hoogwaardig hotelaanbod. Hierdoor is er een gebundelde capaciteit van bijna 800 hotelkamers.

EEN PERSOON VOOR ALLE VRAGEN
Met één vast contactpersoon is het voor de klant nog makkelijker om alles goed te regelen. Jerney vertelt: “Bij groepsreserveringen is er veel winst te boeken door de mogelijkheden van onze vijf hotels te combineren. Als een klant belt, luister ik goed naar de speci eke wensen. Ik maak dan een offerte op maat die de klant binnen 24 uur ontvangt. Ik bied een totaalconcept: dus de offerte kan gaan over hotelkamers, congresruimtes en diners. Verder adviseer ik op verzoek over mogelijke vrijetijds- besteding, side-events en vervoersoplossingen. We verzorgen een totaalpakket!”

DEN HAAG WORLD FORUM
Veel congressen vinden plaats in het World Forum. Een bekende locatie voor Jerney. “Boven het congrescentrum bevindt zich het Novotel Den Haag World Forum. Ideaal voor de con- gresganger. Hij hoeft daarvoor de deur niet meer uit. Al onze hotels kenmerken zich door de gastvrijheid en servicegerichtheid van het personeel. Onderscheidend hierbij is dat we volop ervaring hebben met congressen en de wensen van de congresgast.”

GOEDE BEREIKBAARHEID
De andere vier AccorHotels liggen allemaal in centrum Den Haag en op maximaal tien minu- ten afstand van het Word Forum. “Hierdoor ben je snel bij het belangrijkste congrescentrum van Den Haag. De stad heeft verder veel te bie- den met haar ruime culinaire, culturele en win- kelaanbod. Reden genoeg om uw evenement in Den Haag te organiseren!”

www.accorhotels.com

Bron: Meeting Magazine

Shares

You May Also Like

Nobility meets nobleness – Welkom bij House de Neuf!

Onlangs veranderde Hof Ter Linden haar naam naar House de Neuf voor evenementen. Het ...

Push To Talk geeft kleur aan openingsevents AZ Sint-Maarten

Op 15 oktober 2018 opent AZ Sint-Maarten de deuren. Push To Talk luisterde naar ...

MIJN HART, MIJN COACH door Bart van Consoulting: DEEL 2

Ons hartpotentieel blijkt nog steeds ongekend en daardoor ook ongebruikt. De meeste mensen zijn ...

DOCK 3 was de ideale locatie voor het "The Growth Conference”, marketing event

The Growth Conference, een seminarie waar groei en marketing centraal stonden. Er kwamen internationale ...

Crossborder in Zeeland by @dmire

For a French Industrial Company, @dmire developed a coherent corporate event program. @dmire worked ...

MIJN HART, MIJN COACH: DEEL 1 door Bart van Consoulting

Zolang mijn hart klopt, blijf ik voorzichtig met uitspraken en gedachten over succes en ...