Samen sterk: vijf AccorHotels

Een congres, vergadering of evenement voor een grote groep in Den Haag organiseren? AccorHotels maakt dat nu nog eenvoudiger. De vijf Haagse hotels van deze Franse hotelketen bundelen de krachten voor groepsreserveringen. Sinds 2,5 jaar werkt Jerney Antonisse er als overkoepelende groepsreservering- coördinator.
Tekst Niek Arts

Via haar heb je met één telefoontje vijf top hotels tot je beschikking. Accor heeft in Den Haag met twee Novotels, een Novotel Suites, een ibis hotel en een Mercure hotel een groot en kwalitatief hoogwaardig hotelaanbod. Hierdoor is er een gebundelde capaciteit van bijna 800 hotelkamers.

EEN PERSOON VOOR ALLE VRAGEN
Met één vast contactpersoon is het voor de klant nog makkelijker om alles goed te regelen. Jerney vertelt: “Bij groepsreserveringen is er veel winst te boeken door de mogelijkheden van onze vijf hotels te combineren. Als een klant belt, luister ik goed naar de speci eke wensen. Ik maak dan een offerte op maat die de klant binnen 24 uur ontvangt. Ik bied een totaalconcept: dus de offerte kan gaan over hotelkamers, congresruimtes en diners. Verder adviseer ik op verzoek over mogelijke vrijetijds- besteding, side-events en vervoersoplossingen. We verzorgen een totaalpakket!”

DEN HAAG WORLD FORUM
Veel congressen vinden plaats in het World Forum. Een bekende locatie voor Jerney. “Boven het congrescentrum bevindt zich het Novotel Den Haag World Forum. Ideaal voor de con- gresganger. Hij hoeft daarvoor de deur niet meer uit. Al onze hotels kenmerken zich door de gastvrijheid en servicegerichtheid van het personeel. Onderscheidend hierbij is dat we volop ervaring hebben met congressen en de wensen van de congresgast.”

GOEDE BEREIKBAARHEID
De andere vier AccorHotels liggen allemaal in centrum Den Haag en op maximaal tien minu- ten afstand van het Word Forum. “Hierdoor ben je snel bij het belangrijkste congrescentrum van Den Haag. De stad heeft verder veel te bie- den met haar ruime culinaire, culturele en win- kelaanbod. Reden genoeg om uw evenement in Den Haag te organiseren!”

www.accorhotels.com

Bron: Meeting Magazine

Shares

You May Also Like

Technopolis: meer dan alleen wetenschap

In een reeks van vier artikels nemen we met MICE Magazine ‘Technopolis’ onder de ...

Mercure Hotel Amsterdam West: strategische locatie

Mercure Hotel Amsterdam West is heel strategisch gelegen, precies tussen luchthaven Schiphol en het ...

Meet in Mechelen organiseert geslaagde Speeddate Teambuilding

Op vrijdag 9 maart 2018 jl. organiseerde ‘Meet in Mechelen’ een inspiratiedag voor wie ...

The Frontline Company doet de temperatuur stijgen in maart!

De kortste maand van het jaar hebben we ondertussen achter ons gelaten. Februari is ...