Samen sterk: vijf AccorHotels

Een congres, vergadering of evenement voor een grote groep in Den Haag organiseren? AccorHotels maakt dat nu nog eenvoudiger. De vijf Haagse hotels van deze Franse hotelketen bundelen de krachten voor groepsreserveringen. Sinds 2,5 jaar werkt Jerney Antonisse er als overkoepelende groepsreservering- coördinator.
Tekst Niek Arts

Via haar heb je met één telefoontje vijf top hotels tot je beschikking. Accor heeft in Den Haag met twee Novotels, een Novotel Suites, een ibis hotel en een Mercure hotel een groot en kwalitatief hoogwaardig hotelaanbod. Hierdoor is er een gebundelde capaciteit van bijna 800 hotelkamers.

EEN PERSOON VOOR ALLE VRAGEN
Met één vast contactpersoon is het voor de klant nog makkelijker om alles goed te regelen. Jerney vertelt: “Bij groepsreserveringen is er veel winst te boeken door de mogelijkheden van onze vijf hotels te combineren. Als een klant belt, luister ik goed naar de speci eke wensen. Ik maak dan een offerte op maat die de klant binnen 24 uur ontvangt. Ik bied een totaalconcept: dus de offerte kan gaan over hotelkamers, congresruimtes en diners. Verder adviseer ik op verzoek over mogelijke vrijetijds- besteding, side-events en vervoersoplossingen. We verzorgen een totaalpakket!”

DEN HAAG WORLD FORUM
Veel congressen vinden plaats in het World Forum. Een bekende locatie voor Jerney. “Boven het congrescentrum bevindt zich het Novotel Den Haag World Forum. Ideaal voor de con- gresganger. Hij hoeft daarvoor de deur niet meer uit. Al onze hotels kenmerken zich door de gastvrijheid en servicegerichtheid van het personeel. Onderscheidend hierbij is dat we volop ervaring hebben met congressen en de wensen van de congresgast.”

GOEDE BEREIKBAARHEID
De andere vier AccorHotels liggen allemaal in centrum Den Haag en op maximaal tien minu- ten afstand van het Word Forum. “Hierdoor ben je snel bij het belangrijkste congrescentrum van Den Haag. De stad heeft verder veel te bie- den met haar ruime culinaire, culturele en win- kelaanbod. Reden genoeg om uw evenement in Den Haag te organiseren!”

www.accorhotels.com

Bron: Meeting Magazine

Shares

You May Also Like

Cultuurverandering debat vond plaats in de Oosterhoeve

Afgelopen woensdag vond het huwelijk van organisatie- met cultuurverandering debat plaats in de Oosterhoeve. ...

PRG on tour in Europe with Night of the Proms

It’s that time of year again, Night of the Proms gathers young and old ...

Een originele teambuilding met de perfecte ingrediënten

Kokerij is uw culinaire partner voor het organiseren van teambuildings en bedrijfsfeesten. We bieden ...

Vers van’t vat @ Van der Valk Hotel Antwerpen

Momenteel is Van der Valk Hotel Antwerpen aan het verbouwen tot 1 september 2016. ...

Jan Verheyen kiest voor LaRiva…!

Vorig jaar de opnameploeg en Jan Verheyen over de vloer en gisteren was het ...

Choose Mechelen …

‘Choose Mechelen, We’ll do the Rest!’ Dat is de slogan waarmee ‘Meet in Mechelen’ ...