Samenvloeiing van 2 unieke vierkantshoeves aan de rand van Brussel

Deze 2 unieke locaties op de rand van Brussel vloeien samen om een optimale synergie te creëren.

De unieke ligging resulteert in de perfecte locatie voor events en seminaries in een groene omgeving te Brussel.

Hof ter Musschen is gelegen in de groene Noordrand van Brussel. Daardoor zijn wij heel vlot bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Ondanks de nabijheid van de stad, is de locatie omgeven door groen en natuur. Een ideale plek om tot rust te komen en optimaal te genieten van onze gastvrijheid.

De typische vierkantshoeve beschikt over een waaier aan voorzieningen om zowel familiefeesten als vergaderingen luister bij te zetten. Dankzij ons aanbod aan grote en kleine zalen kunt u kiezen welke ruimte het beste aansluit bij uw wensen en voorkeuren. U kunt rekenen op een combinatie van gastronomische klasse en afgewerkte service van topniveau.

Salons de Romree staat al meer dan 25 jaar garant voor het slagen van uw feesten en bedrijfsevenementen. De unieke locatie op de grens van Brussel biedt tal van mogelijkheden. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type event een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen. Rond de geplaveide binnenkoer vindt u De Oude Stallingen, de momumentale grote Schuur, de sfeervolle Hofstee en het intieme Portiershuis: vier aparte feest- en seminariezalen in een eeuwenoude en traditierijke omgeving. Deze zalen zijn recent onderworpen aan een renovatie om u, onze klanten en uw klanten of familieleden nog beter te kunnen ontvangen. Salons de Romree staat steeds bereid om u te begeleiden in de organisatie van uw feest.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47506-meeting-rooms-prachtige-congres-en-seminarieruimte–hof-ter-musschen.html

http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-48455-meeting-rooms-locatie-voor-sales-vergadering-in-brussel–salons-de-romree.html

Shares

You May Also Like

Organic Concept bouwt mee aan succesvolle editie van WECANDANCE

In 2013 vond de eerste editie plaats van WECANDANCE, een nieuw festival dat nu ...

Save the date voor Safety First

Discipline, dedication and friendship… maar Safety First! En wel op donderdagavond 10 december. Want dan gaat ‘Safety ...

BMW BRUSSELS KART maakt indruk op 24 u van Zolder 2016

Op 20 en 21 augustus nam een team van BRUSSELS KART deel aan de ...

BU-YO boost vergaderpakket bij Van Der Valk Beveren

Een hele dag vergaderen, presenteren, luisteren,…. het kruipt niet in je kleren! En na ...

Gourmet Invent verzorgde gala-avond van Dream Cars

Gourmet Invent verzorgde dagelijks de lunches voor een reeks deelnemende automerken tijdens het autosalon in ...