154 TOYOTA STNICOLAS

Sinterklaas, een spraakmakend feest!

In Magazine by Mice Magazine

Een sinterklaasfeest op het werk? Een schitterend idee! Het is de ideale gelegenheid om medewerkers en kroost te verwennen met verrassingen, entertainment en zoete zondes. Maar hoe leid je zo’n feest in goede banen? Met BrandEvent natuurlijk!

Wij geloven erin
De spanning rond zijn aankomst, de lekkernijen, de grappen, de surprises … Sinterklaas is een feest dat de fantasie aanspreekt. En fantasie is dé basis voor creativiteit: helemaal onze dada.

Sint de luxe …
We nemen je mee naar het sfeervolle, winterse Huis van de Sint. Zwarte Pieten zorgen voor een ludiek onthaal. Groot en klein nemen deel aan knotsgekke activiteiten en stoere workshops. De kinderen leren de knepen van het Zwarte Pieten-vak: van trucs en acrobatie tot dansacts en speculaas versieren. Er is een buffet om van te likkebaarden, een ontmoeting met de Sint, cadeautjes, en nog zoveel meer.

… of Sint op maat
Liever een Sinterklaasfeest op jouw locatie en met een specifieke invulling? Ook dat kan. Vertel ons je wensen, en wij spelen voor Sinterklaas. Decoratie, animatie, bergen suikergoed, … we toveren het allemaal uit onze zak.
Benieuwd naar onze Sint-formules? Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte via letsmakeplans@brandevent.be
Met zoete groet
BrandEvent

PS De Sint vaart sneller dan je denkt. Wees er snel bij om je feest te organiseren!
Boek voor 31 oktober en wij trakteren je op gratis grime (*)
(*) Prestatie van 1 grimeur gedurende max. 4 uren.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Organisatie van unieke events – BrandEvent

Shares