Skanna Horecapersoneel is op zoek naar een sales topper!

Door haar ambitie en het openen van een vestiging in Brussel en Gent is Skanna op zoek naar iemand met een netwerk binnen de MICE-sector die zich parttime of fulltime bezig gaat houden met het benaderen van potentiële opdrachtgevers en relatiebeheer.

VACATURE SALES PROFESSIONAL SKANNA HORECAPERSONEEL

Ben jij een echte salestopper, heb je ervaring en een netwerk in de MICE-sector en ben je op zoek naar een functie waar je zelfstandig kan werken? Skanna is per direct op zoek naar iemand die de sales naar een hoger niveau kan tillen.

WERKZAAMHEDEN

Je houdt je bezig met sales in de breedste zin van het woord. Je contacteert potentiële opdrachtgevers, voert zelfstandig salesgesprekken en zorgt er mede voor dat er een langdurig kwalitatieve relatie wordt opgebouwd. 

Op een zelfstandige manier ga je na waar de kansen liggen voor een snel groeiend en ambitieus bedrijf binnen de horeca uitzendbranche. Dit doe je deels vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen, maar je zal ook veel op de weg zitten.

WIE ZOEKEN WE?

Je houdt van een uitdaging en vind je het leuk om doelen te halen. Nieuwe contacten leggen vind je niet moeilijk, maar geven jou juist een kick. Je kunt zelfstandig werken, maar gedijt ook goed binnen een team. Verder ben je positief ingesteld en heb je een sterke affiniteit met de horeca. Daarnaast moet je voldoen aan de volgende eisen:

  • Een netwerk binnen de MICE-sector
  • Fulltime of parttime beschikbaar
  • Ervaring in de sales
  • Volledige beheersing van de Franse en Nederlandse taal

WIE ZIJN WE?

Twee jaar geleden heeft Skanna Horecapersoneel haar eerste stappen gemaakt op de Belgische markt. Met een vestiging in Antwerpen heeft Skanna in een  korte tijd naam gemaakt als een interim kantoor van topkwaliteit in de hospitality sector. Door haar persoonlijke aanpak en gemotiveerde pool van representatieve uitzendkrachten brengt zij elk event naar een hoger niveau. Met inmiddels zeven vestigingen in Nederland put Skanna België uit een enorme bron van kennis en ervaring.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden een zelfstandige functie binnen een jong en dynamisch team met tevens een goed en  leuk teamgevoel. Door onze groei en ambities kom je te werken binnen een afwisselende omgeving vol uitdagingen. Geen dag is hetzelfde. Daarnaast bieden we een goed salaris en kom je te werken binnen een kleine platte organisatie waar je snel mee kan beslissen op managementniveau.

Please send your motivation letter and CV to:
selma@skanna.be

Shares

You May Also Like

BrandSport Adventure & Teambuilding zoekt: e-marketing manager

Teamlid met de specialiteiten: Communicatie, e-Marketing & Social Media La Roche-en-Ardenne, België IS JOUW ...

Beeple is op zoek naar collega's

Op zoek naar een job of nood aan een nieuwe uitdaging? Beeple zoekt nieuwe ...

The Oval Office zoekt een Sr Project Manager Events in Brussel

DO YOU LIVE NEXT DOOR? …Ligt je passie bij Event Management? …Heb je een ...

Vacature: VOLTIJDS Sales Assistant – Interne sales medewerker

Stuur je CV naar sandra.vanderarend@krekels.net Bedrijf: Met meer dan 18 jaar ervaring zijn we ...

Food & Beverage Supervisor M/V

Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen gelegen in het kloppend hart van Antwerpen. Mede ...

Party Rent zoekt een nieuwe Administratieve medewerk(st)er commerciële binnendienst

Party Rent is een bedrijf, gespecialiseerd in de verhuur van feestmaterialen in de BeNeLux. ...