Terrasjesweer bij Steigenberger Wiltcher's

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De temperatuur begint al te stijgen, iedereen heeft de lentekriebels en het is tijd om te genieten van het lentezonnetje. Vanaf nu kan het alleen maar beter worden, in rechte lijn naar de zomer.

Steigenberger Wiltcher’s heeft het terras al klaar staan zodat u weer kunt afspreken op het misschien wel fijnste en mooiste zomerse plekje van de stad Brussel.
Heerlijk in de luwte, met een klein briesje wind, is het puur genieten onder de grote parasols van het Wiltcher’s terras. Hier spreekt u af van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Want u kunt hier heerlijk uitgebreid ontbijten, lunchen en dineren. Maar ook voor een drankje tussendoor bent u van harte welkom.

Tijd voor aperitief? Het team van de Loui Bar heeft een mooie kaart voor het Wiltcher’s terras samengesteld; een ruime keuze en breed assortiment champagnes en originele cocktail creaties.

Overigens, Simona Tsachewa, vrouwelijke bartender van Loui Bar is op 18 april de beste bartender van België geworden tijdens de wedstrijd georganiseerd door de Unie van Belgische bartenders. Haar fruitige cocktail kreeg de naam ‘Etta’, vernoemd naar de zangeres Etta James. Simona liet zich inspireren door de melodiën en creëerde een iets vrouwelijke cocktail, zeer mooi uitgebalanceerd en met een zomerse rood oranje kleur. Zij zal in oktober België vertegenwoordigen tijdens de internationale bartenders wedstrijd in Tokyo, Japan.

Het Wiltcher’s terras heeft 60 zitplaatsen en kijkt uit op de binnenplaats van het Hotel Steigenberger Wiltcher’s. Het Wiltcher’s terras is open 7/7 tot middernacht.

Shares

You May Also Like

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson Blu Balmoral ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Cenobio dei Dogi: voor vakantie of B2B

Heb je nog plaats op je bucketlist? Zet een bezoekje aan de Ligurische kust ...

Professionaliteit en plezier gegarandeerd

In juni had Happening de eer om deel te nemen aan de zogenaamde Vecknam ...