Terrasjesweer bij Steigenberger Wiltcher's

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De temperatuur begint al te stijgen, iedereen heeft de lentekriebels en het is tijd om te genieten van het lentezonnetje. Vanaf nu kan het alleen maar beter worden, in rechte lijn naar de zomer.

Steigenberger Wiltcher’s heeft het terras al klaar staan zodat u weer kunt afspreken op het misschien wel fijnste en mooiste zomerse plekje van de stad Brussel.
Heerlijk in de luwte, met een klein briesje wind, is het puur genieten onder de grote parasols van het Wiltcher’s terras. Hier spreekt u af van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Want u kunt hier heerlijk uitgebreid ontbijten, lunchen en dineren. Maar ook voor een drankje tussendoor bent u van harte welkom.

Tijd voor aperitief? Het team van de Loui Bar heeft een mooie kaart voor het Wiltcher’s terras samengesteld; een ruime keuze en breed assortiment champagnes en originele cocktail creaties.

Overigens, Simona Tsachewa, vrouwelijke bartender van Loui Bar is op 18 april de beste bartender van België geworden tijdens de wedstrijd georganiseerd door de Unie van Belgische bartenders. Haar fruitige cocktail kreeg de naam ‘Etta’, vernoemd naar de zangeres Etta James. Simona liet zich inspireren door de melodiën en creëerde een iets vrouwelijke cocktail, zeer mooi uitgebalanceerd en met een zomerse rood oranje kleur. Zij zal in oktober België vertegenwoordigen tijdens de internationale bartenders wedstrijd in Tokyo, Japan.

Het Wiltcher’s terras heeft 60 zitplaatsen en kijkt uit op de binnenplaats van het Hotel Steigenberger Wiltcher’s. Het Wiltcher’s terras is open 7/7 tot middernacht.

Shares

You May Also Like

Domaine de Jaurieu doet mee aan de Open Bedrijvendag

Wat valt er die dag bij ons te beleven? 1) Onder begeleiding krijg je ...

MeetinGent & Oost-Vlaanderen organiseerde 2de ontdekkingsdag in de Vlaamse Ardennen

Je hebt het misschien al eens zien passeren in één van de mailings. Vrijdag ...

Geslaagde derde editie HotelloTOP België!

Op dinsdag 22 maart vond de derde editie van het netwerkevenement HotelloTOP België plaats ...

Be welcomed to B-aparthotel Kennedy!

We proudly present you our brand new B-aparthotel in the vibrant city of The ...

Kerst- en nieuwjaarsfestiviteiten in Steigenberger Grandhotel Brussels

Het Steigenberger Grandhotel Brussels viert Kerstmis en de start van het nieuwe jaar in ...

Mechelen: Bier in vrouwenhanden

Bier een mannenzaak? Vrouwen lusten enkel fruitbieren? Bier is niet elegant en maakt je ...