Thalys verwelkomt The Oval Office

Het Brusselse team van The Oval Office werkte voor Thalys een interne belevingscampagne uit om de medewerkers te verwelkomen in een nieuwe structuur. Eén week lang werden de kantoren in België en Frankrijk omgetoverd tot een echte thuis: Welkom thuis!

Thalys is sinds eind maart een zelfstandig spoorwegbedrijf. 400 collega’s van de NMBS en de SNCF kwamen daardoor met 200 collega’s onder hetzelfde Thalys-dak terecht. Om hen te verwelkomen in die nieuwe bedrijfsstructuur, en om hen gerust te stellen dat de verandering ook voor hen positieve gevolgen heeft, ging Thalys op zoek naar een communicatiepartner. Het Brusselse team van The Oval Office liet zich niet afschrikken door de strikte deadline, deed een voorstel en werd door Thalys uitgekozen na een pitch met 2 andere bureaus.

Welkom thuis

Creatieven en event architects van het bureau gingen aan de slag met de bekende slogan van Thalys Van harte welkom en maakten er Welkom thuisvan. Ze toverden de kantoren in Brussel, Luik, Parijs en Antwerpen om tot echte ‘pop-up’ huiskamers. Een week lang konden de medewerkers tussen het werk door ontspannen in een gezellige zithoek met kussens, een drankje of iets lekkers nemen uit de goed gevulde koelkasten en samen een foto nemen. Overal – aan de receptie, op de vloer, aan de koelkasten tot zelfs aan de spiegels in de toiletten – hingen positieve boodschappen om de nieuwe medewerkers te verwelkomen en een warm thuisgevoel te geven: doe alsof je thuis bent, carpe diem, na inspanning komt ontspanning… Het resultaat? 600 medewerkers voelen zich bij Thalys van harte welkom en deel van de familie.

http://www.theovaloffice.be/

Shares

You May Also Like

Soundfield gaat de uitdaging aan in Italië!

Soundfield is meer dan licht en geluid. Dat bewezen we opnieuw in Venetië, Italië ...

First class events… Salons van Edel – Wilrijk

Salons van Edel is een nieuwe plek in Antwerpen voor de grote momenten van ...

De Boer lanceert gloednieuwe website

Enkele maanden geleden besloot De Boer om een volledig nieuw en trendy design uit ...

Oud-sommelier 't Zilte start een wijnbar en wijnshop

Sepideh ‘Sepi’ Sedaghatnia, voormalig sommelier van ’t Zilte en sommelier van het jaar start ...

Traditionele Love Bugs Parade maakt zijn comeback op Sint-Valentijn!

Zondag 15 februari 2015 – Autoworld-Brussel Op zondag 15 februari 2015 is het vóór ...

To open up the Scandinavian Market

Scandinavische markt openbreken Tania De Grave van Scancoming Benelux bezocht de bestemmingstand van VISITFLANDERS. ...