The Arena: A Venue where Events become Victories

Post Image
Post Image
Post Image

Onlangs vond in de Gentse Ghelamco Arena ‘The Arena Experience Day’ plaats met als doelpubliek klanten en toekomstige klanten. De Arena staat er reeds vier jaar, maar blijft vernieuwen. Zo is er een nieuw hip catering concept, gebracht door Gourmet Invent, en werd de venue uitgebreid met (ver)nieuw(d)e zalen, o.a. een heel innovatief auditorium voor 350 personen. Erik Wood, CEO van Eventonline, ging een kijkje nemen en had er een gesprek met Wouter Braeckman, Event Consultant van The Arena.

“Hier in Gent passen alle puzzelstukjes ineen. We hebben niet alleen een uniek en schitterend uitzicht, maar ook een community met ambitie. Alle partners, van catering tot eventcommunicatie, vind je in huis. The Arena verhuurt zalen waarmee je alle kanten uit kan voor elk type event: van 5 tot 5.000 personen”, legt Wouter Braeckman uit. Deze Gentse voetbaltempel biedt inderdaad veel meer dan het populaire spelletje met de bal. Zo huist de Ghelamco Arena tevens twee restaurants, een full service evenementenbureau en beschikt de venue over een breed aanbod van vergader- en seminarieruimten. Conclusie: bedrijven die een event wensen te organiseren, vinden er ongetwijfeld hun gading.

“Op de website van The Arena kan je de zalen nu ook virtueel bezoeken in verschillende event set-ups”, voegt Wouter Braeckman tot slot nog toe. Neem hier alvast zelf een kijkje: http://www.thearena.gent

Shares

You May Also Like

The Impact of ‘Mallorca 312’ on the Island

An interview with Organizer Xisco Lliteras For the second time, Erik Wood, CEO of ...

Malta: Topbestemming voor incentives en congressen

Malta wordt wel eens vergeleken met een groot openluchtmuseum. En terecht. Dankzij het hoge ...

Voetbalmoord in gaststadion KV Mechelen krijgt mooi vervolg

Na de lancering van de voetbalmoord, met als gaststadion KV Mechelen, krijgt dit verhaal ...

NH Brussels Bloom & het Atomium presenteren: #BxlACityWithBalls

NH Brussels Bloom en het Atomium trekken op 18 April voor 4 dagen naar Portugal ...

Triple Tree geeft tips om de juiste eventlocatie te vinden en tegen welke prijs

Het zoeken en kiezen van de juiste evenementenlocatie is een belangrijke factor voor het ...