The Arena: A Venue where Events become Victories

Post Image
Post Image
Post Image

Onlangs vond in de Gentse Ghelamco Arena ‘The Arena Experience Day’ plaats met als doelpubliek klanten en toekomstige klanten. De Arena staat er reeds vier jaar, maar blijft vernieuwen. Zo is er een nieuw hip catering concept, gebracht door Gourmet Invent, en werd de venue uitgebreid met (ver)nieuw(d)e zalen, o.a. een heel innovatief auditorium voor 350 personen. Erik Wood, CEO van Eventonline, ging een kijkje nemen en had er een gesprek met Wouter Braeckman, Event Consultant van The Arena.

“Hier in Gent passen alle puzzelstukjes ineen. We hebben niet alleen een uniek en schitterend uitzicht, maar ook een community met ambitie. Alle partners, van catering tot eventcommunicatie, vind je in huis. The Arena verhuurt zalen waarmee je alle kanten uit kan voor elk type event: van 5 tot 5.000 personen”, legt Wouter Braeckman uit. Deze Gentse voetbaltempel biedt inderdaad veel meer dan het populaire spelletje met de bal. Zo huist de Ghelamco Arena tevens twee restaurants, een full service evenementenbureau en beschikt de venue over een breed aanbod van vergader- en seminarieruimten. Conclusie: bedrijven die een event wensen te organiseren, vinden er ongetwijfeld hun gading.

“Op de website van The Arena kan je de zalen nu ook virtueel bezoeken in verschillende event set-ups”, voegt Wouter Braeckman tot slot nog toe. Neem hier alvast zelf een kijkje: http://www.thearena.gent

Shares

You May Also Like

Domaine de Rymska: waar de tijd heeft stil gestaan

Het wordt stilaan een aangename traditie. Wanneer de zomer steevast eraan komt, zetten we ...

Hotel The Fourth en Faculty Club in strategische alliantie

Hotel TH4TH en Faculty Club kondigen vandaag aan dat ze in een samenwerkingsverband stappen. ...

Radisson Blu Astrid Hotel Antwerpen rondt verbouwing van vergaderzalen af

Het Radisson Blu Antwerpen heeft recent de verbouwing van de vergaderzalen afgerond. Deze investering ...

Hilton Car Rally: Top Event

Afgelopen vrijdag 8 juni vond de Hilton Car Rally plaats. De derde editie reeds ...