The Frontline Company doet de temperatuur stijgen in maart!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De kortste maand van het jaar hebben we ondertussen achter ons gelaten. Februari is afgesloten met een aantal ijzige dagen. Het ideale moment voor ons om even terug te blikken op wat we gerealiseerd hebben vorige maand.

Februari is van start gegaan met enkele winkelopeningen van Lidl,  Aldi & Brico Zaventem. Verder gaven we naar goede gewoonte ook ondersteuning in Louis Vuitton Knokke. Maar uiteraard konden de beurzen niet ontbreken op onze planning. We waren aanwezig op de Noyez Beurs, Horecabeurs, Belgian Boat Show, Salon des Mandataires en last but not least: Batibouw.

En ondanks dat koning winter weer even regeerde in ons landje, trokken de sporters zich weer terug op gang. Zo stond er een Meet & Greet met kersvers Gouden Schoen Ruud Vormer op de planning in de Proximus winkel in Brugge.  In de andere Proximus winkels van Brussel & Antwerpen daarentegen konden de voetbalfans met de Champions League beker op de foto gaan. Tenslotte waren we ook nog present op de officiële opening van het wielerseizoen: Omloop het Nieuwsblad… En zijn we in volle voorbereiding van de voorjaarsklassiekers.

Zomer in maart! 

De koude dagen in februari wisselden we in voor een zomers gevoel in maart. Deze kon niet beter ingezet worden dan met de Mice party op 1 maart. Net zoals vorig jaren waren we weer vaste hospitalitypartner en leverden we de nodige hostessen en event-modellen. Met als thema ‘Micellorca’ werden de gasten ondergedompeld in een uiterst tropische sfeer die iedereen naar de zomer deed verlangen! Dat de Mice-Party dit jaar in het teken stond van Kom Op Tegen Kanker is u wellicht niet ontgaan en we zijn ontzettend blij dat we met de event-sector zo ook konden laten zien dat we een warm hart dragen voor iedereen… en niet alleen voor onze klanten.

In maart liep ook Batibouw op zijn einde. Dit einde leidde meteen het begin in van een andere beurs: Horecatel. Een 15-tal Frontliners trekken de Waals-Vlaamse grens over om in Marche en Famenne 4 dagen lang het beste van zichzelf te geven. Welke beurzen staan er verder op de planning? Tavolabeurs, Maintenance, Laborama, Pumps & Valves, Autotechnica & Infosecurity.

We zijn ook nog steeds op zoek naar een Field & Planning Medewerker om ons team te versterken. Heb je interesse in een gevarieerde job in de evenementensector? Stuur dan zeker een mailtje met cv en motivatie naar peter@thefrontlinecompany.be!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Host en hostessen in gans België – The Frontline Company

Shares

You May Also Like

Schedule now your winter business meeting & End of the year staff party

Winter business meetings The end of the year is just around the corner. That’s ...

Ibis budget Brugge Jabbeke – Eerste en enige Ibis budget met vergaderzaal, bar en terras!

Overnachten in Premium kamertypes Als eerste in Europa opende Ibis budget Brugge Jabbeke met ...

Asian Day van Connections in Docks Dome

Connections, de Belgische vakantiespecialist heeft ons één van de mooiste culturen van de wereld ...

VR Base start nieuw virtual reality concept bij AED Studios

‘Virtual Reality’ pop-up arena opent deuren bij AED Studios in Lint. Op vrijdag 21 ...

Antwerp Expo 2.0 krijgt vorm

Antwerp Expo, sinds 2002 in het beheer van Easyfairs Belgium, is sinds kort gestart ...

Young Movers Conference 2018 – turning conferences into experiences

Recent nam Event Masters een ervaren PCO manager  in huis. Het – ondertusen uitgebreide – team ...