The Reveal: BMW Wereldprimeur in Bornem

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 22 oktober jl. zorgde BMW Group Belux Bornem voor een ongeziene scoop. Met het evenement ‘The Reveal’, gecreëerd door Fast Forward Events, stelde de BMW Group in wereldprimeur enkele (ver)nieuw(d)e modellen uit verschillende segmenten van het BMW gamma voor: de nieuwe BMW i8 Roadster, de nieuwe BMW X3, de nieuwe BMW 6 Gran Turismo, de vernieuwde BMW i3, de nieuwe BMW M5, de nieuwe BMW M4 Clubsport én één nog volledig nieuw te verwachten telg van de BMW familie. Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline zat op de eerste rij.

Afspraak was op de parking van een industrieterrein vlakbij het hoofdkantoor van de BMW Group Belux in Bornem. Vandaar bracht een shuttlebus ons naar het hoofdkantoor. Eenmaal geregistreerd, dienden we onze smartphone af te geven die in een speciaal zakje werd verzegeld. Het was menens, want wat we die avond te zien gingen krijgen, stond wereldwijd onder persembargo. Over een scoop gesproken!

De voorstelling vond plaats in een grote loods, helemaal aangekleed in BMW-stijl. Zodra de heerlijke catering van Silverspoon achter de kiezen zat, werden de genodigden begeleid naar een amfitheater waar een tribune in 360° rondom rond was opgesteld. Bovenaan was deze tribune – goed voor zo’n 1,100 genodigden – afgelijnd met immense Tv-schermen waarop promofilmpjes van het automerk waren te zien.

Master of Ceremony voor deze gelegenheid was Christophe Grosjean, presentator van Fleet TV op Kanaal Z. Na de speeches van BMW-autoriteiten zoals de CEO van BMW Belux en de Marketing en Sales Manager, over verleden en toekomst van het automerk, digitalisering in de auto en veiligheid, begon de show pas echt. Net zoals mannequins op de catwalk, werden de nieuwe modellen één voor één het wandelpad opgereden en aan de genodigden getoond.

De aanwezigen kregen de BMW i8 Roadster en de BMW X2 in alle exclusiviteit te zien tijdens deze avant-première. Een wereldprimeur! Tevens even vermelden dat enkele modellen in zeer exclusieve kleuren en beperkt oplage op de markt worden gebracht, zoals bijvoorbeeld de M3, M4 en M5.

Muziek, acrobaten, kortom, een high level show van BMW. Na de show, die ongeveer een uur duurde, keerden we terug naar de zaal en daar stonden de unieke modellen uitgestald, behalve dan de X2 en i8 die in alle geheim waren verdwenen. Persembargo remember! Beide modellen verschijnen pas eind 2018 op de markt. Na de show kregen we wel onze smartphone terug om foto’s te maken van de overige modellen.

Shares

You May Also Like

Zwitserse workshop 24.10.2018 – Act Like a Coach met Paul Van den Bosch

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau met basis in Brussel, organiseert in oktober e.k. ...

Nobility meets nobleness – Welkom bij House de Neuf!

Onlangs veranderde Hof Ter Linden haar naam naar House de Neuf voor evenementen. Het ...

Cenobio dei Dogi: voor vakantie of B2B

Heb je nog plaats op je bucketlist? Zet een bezoekje aan de Ligurische kust ...

Hotel Villa Flori: Pleasure & B2B aan het Comomeer

Wat ik zo leuk vind aan mijn job is dat ik business steeds kan ...

Push To Talk geeft kleur aan openingsevents AZ Sint-Maarten

Op 15 oktober 2018 opent AZ Sint-Maarten de deuren. Push To Talk luisterde naar ...