The Reveal: BMW Wereldprimeur in Bornem

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 22 oktober jl. zorgde BMW Group Belux Bornem voor een ongeziene scoop. Met het evenement ‘The Reveal’, gecreëerd door Fast Forward Events, stelde de BMW Group in wereldprimeur enkele (ver)nieuw(d)e modellen uit verschillende segmenten van het BMW gamma voor: de nieuwe BMW i8 Roadster, de nieuwe BMW X3, de nieuwe BMW 6 Gran Turismo, de vernieuwde BMW i3, de nieuwe BMW M5, de nieuwe BMW M4 Clubsport én één nog volledig nieuw te verwachten telg van de BMW familie. Olivier Wauters, Executive Director van Eventonline zat op de eerste rij.

Afspraak was op de parking van een industrieterrein vlakbij het hoofdkantoor van de BMW Group Belux in Bornem. Vandaar bracht een shuttlebus ons naar het hoofdkantoor. Eenmaal geregistreerd, dienden we onze smartphone af te geven die in een speciaal zakje werd verzegeld. Het was menens, want wat we die avond te zien gingen krijgen, stond wereldwijd onder persembargo. Over een scoop gesproken!

De voorstelling vond plaats in een grote loods, helemaal aangekleed in BMW-stijl. Zodra de heerlijke catering van Silverspoon achter de kiezen zat, werden de genodigden begeleid naar een amfitheater waar een tribune in 360° rondom rond was opgesteld. Bovenaan was deze tribune – goed voor zo’n 1,100 genodigden – afgelijnd met immense Tv-schermen waarop promofilmpjes van het automerk waren te zien.

Master of Ceremony voor deze gelegenheid was Christophe Grosjean, presentator van Fleet TV op Kanaal Z. Na de speeches van BMW-autoriteiten zoals de CEO van BMW Belux en de Marketing en Sales Manager, over verleden en toekomst van het automerk, digitalisering in de auto en veiligheid, begon de show pas echt. Net zoals mannequins op de catwalk, werden de nieuwe modellen één voor één het wandelpad opgereden en aan de genodigden getoond.

De aanwezigen kregen de BMW i8 Roadster en de BMW X2 in alle exclusiviteit te zien tijdens deze avant-première. Een wereldprimeur! Tevens even vermelden dat enkele modellen in zeer exclusieve kleuren en beperkt oplage op de markt worden gebracht, zoals bijvoorbeeld de M3, M4 en M5.

Muziek, acrobaten, kortom, een high level show van BMW. Na de show, die ongeveer een uur duurde, keerden we terug naar de zaal en daar stonden de unieke modellen uitgestald, behalve dan de X2 en i8 die in alle geheim waren verdwenen. Persembargo remember! Beide modellen verschijnen pas eind 2018 op de markt. Na de show kregen we wel onze smartphone terug om foto’s te maken van de overige modellen.

Shares

You May Also Like

Schedule now your winter business meeting & End of the year staff party

Winter business meetings The end of the year is just around the corner. That’s ...

Ibis budget Brugge Jabbeke – Eerste en enige Ibis budget met vergaderzaal, bar en terras!

Overnachten in Premium kamertypes Als eerste in Europa opende Ibis budget Brugge Jabbeke met ...

Asian Day van Connections in Docks Dome

Connections, de Belgische vakantiespecialist heeft ons één van de mooiste culturen van de wereld ...

VR Base start nieuw virtual reality concept bij AED Studios

‘Virtual Reality’ pop-up arena opent deuren bij AED Studios in Lint. Op vrijdag 21 ...

Autoworld Brussels is so much more than just a museum

Autoworld Brussels is so much more than just a museum with rare collector’s items ...

Antwerp Expo 2.0 krijgt vorm

Antwerp Expo, sinds 2002 in het beheer van Easyfairs Belgium, is sinds kort gestart ...