Uitnodiging voor event- en meetingplanners uit NEDERLAND

Ontdek, proef, beleef en netwerk tijdens deze volledig verzorgde famtrip op 25 en 26 juni 2018 in het Belgische Mechelen.

Congresbureau Meet in Mechelen organiseert deze trip in samenwerking met Eventbranche.nl, speciaal voor organisatoren van events en meetingplanners uit de MICE-sector.

Idyllische middeleeuwse straatjes, historisch erfgoed zover het oog rijkt, een boulevard, een stad die nog niet door drommen toeristen overspoeld wordt, dat is Mechelen. Wij laten je tijdens deze volledig verzorgde famtrip kennismaken met alles wat deze stad te bieden heeft. 

Mechelen is al een aantal jaar als toeristische bestemming in opkomst, maar de stad biedt ook alle faciliteiten voor de zakelijke markt. Deze middelgrote stad, tussen Antwerpen en Brussel gelegen, heeft net als andere Belgische steden een rijk verleden. Vanuit Utrecht word je per VIP bus naar Mechelen gebracht. Gedurende deze twee dagen nemen wij jou mee in de cultuur en historie van deze stad, we laten je proeven wat de Belgische keuken te bieden heeft en we tonen je de beste plekken als het gaat om zakelijke evenementen. Hierbij het volledige programma: http://bit.ly/2K5rM9K

Ben je een eventmanager of meetingplanner uit de MICE-sector en heb je interesse in deze gratis famtrip, schrijf je dan snel in.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congresbureau in Mechelen – Meet in Mechelen

Shares

You May Also Like

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson Blu Balmoral ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Professionaliteit en plezier gegarandeerd

In juni had Happening de eer om deel te nemen aan de zogenaamde Vecknam ...

The Silva Hotel Spa-Balmoral has open a new concept on their rooftop

Following the Chalet On the Roof during winter time, this summer terrace will be ...