Verrassende locaties in het Waasland

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op vrijdag 2 juni ’17 namen 13 meetingplanners deel aan een verrassende fam-trip, georganiseerd door MeetinGent & Oost-Vlaanderen, in het Waasland. Tijdens een zonovergoten dag ontdekten we enkele toppers van de regio.

Beginnen deden we in het Biznis Hotel in Lokeren. Daar wachtte een hartelijk onthaal met een klein ontbijt. Tijdens de rondleiding ontdekten we dat de verschillende zalen gecombineerd kunnen worden tot een grote en dat ook het restaurant afgehuurd kan worden. (Naast de meetingfaciliteiten werden ook de hotelkamers niet vergeten.)
Vervolgens ging het richting Hotel Serwir in Sint-Niklaas. Dit hotel bestaat al sinds 1966, maar de tijd heeft er absoluut niet stilgestaan. Door de nieuwe vleugel die men aan het bouwen is, kan je er in de toekomst met nog grotere groepen terecht.
Hotel Van der Valk in Beveren werd onze volgende stop. Door de moderne opstelling van de vergaderzalen kan men seminaries aanbieden op maat van iedereen. Ook wanneer je iets uniek wenst ben je er aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sushi-workshop?
De lunch was bij King George in Sint-Niklaas. Daar werden we ontvangen met een verfrissende mocktail op basis van mandarijn of pompelmoes. Na een korte rondleiding doorheen het gebouw kregen we een heerlijke lunch op het terras geserveerd. King George biedt 2 meetingruimtes aan die volledig voorzien zijn van alle faciliteiten.
De laatste stop van de dag was het Park van Beervelde in Lochristi. Na een introductie door de graaf zelf wachtte er een gezellige receptie en netwerkmoment. Het koetshuis van het domein is een op en top idyllische locatie voor seminaries.
De foto’s van deze verassende ontdekkingsdag vind je op onze Flickr-pagina.
Ben je er de volgende keer graag bij? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de volgende ontdekkingsdagen in 2017 in Oost-Vlaanderen en Gent!
www.meetingov.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderzalen in Gent & Oost-Vlaanderen – MeetinGent & Oost-Vlaanderen

Shares

You May Also Like

Famtrip Spa – 2 intensive days but what a success!

[tab_nav type=”two-up”][tab_nav_item title=”English” active=””][tab_nav_item title=”Nederlands” active=”true”][/tab_nav][tabs][tab active=”true”] ‘Meet in Spa’ organized a Famtrip on ...

Bourla krijgt terras en pop-up bar

De Bourlaschouwburg heeft sinds dinsdag een terras. Dat staat zowel buiten als binnen in ...

Change is good

Vorige editie van deze MICE-vakbeurs was Le Châtelain Boutique Hotel Brussels ook aanwezig … ...

Lancering van nieuwe Mazda MX-5 door Format+

Op het Circuit van Mettet werd de nieuwe Mazda MX-5 voorgesteld aan de Belgische ...

Lapin Quotidien goes to Rehab

Voor de gelegenheid van The Hangover 2016, het evenement van De Persgroep volgend op ...

New interactive eBrochure to help you choose the right event venue

It never varies. When summer arrives there is always that feeling that time does ...