Villa Zwart Goud, een private restaurant in prachtige Art Deco stijl

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief voor u gekookt, u kan in alle vrijheid en rust genieten.
In deze villa woonde de voormalige directeur van de steenkoolmijn van Helchteren-Zolder. Dit prachtige gebouw in Art Deco stijl werd gebouwd in 1924 en bewoond door diverse adellijke en industriële families die aan het roer stonden van de “S.A. Charbonnage d’ Helchteren-Zolder”, beter gekend als de Kempische Steenkoolmijnen of de K.S..
De Art Deco villa met ruime tuin vormt vandaag het unieke kader van een besloten huiskamerrestaurant dat u exclusief kan huren voor uw privéfeesten of businessmeetings. We bieden plaats aan één gezelschap van maximaal 35 gasten.

Onze zalen:
La Cave – Voor het aperitief kan u afdalen naar onze authentieke en sfeervolle wijnkelder. Onze graag een onvergetelijke privé-degustatie van partner XQ Wines geeft er u en uw gasten hun uitgebreid gamma aan kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje.
Onze partner XQ Wines geeft er u en uw gasten graag een onvergetelijke privédegustatie van hun uitgebreid gamma aan kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje.

Le Salon – Het Salon vormt de ideale plek voor onder meer een gezellige private dining, een stijlvolle receptie of een sfeervol huiskamerconcert. Samen met uw gezelschap kan u er ongestoord genieten van de high-end cateringformules die onze topchefs met veel passie voor u bereiden.
Le Bar – Het bureau van de vroegere mijndirecteur werd ingericht tot een art-deco bar vol beleving. U kan er plaatsnemen in de comfortabele zeteltjes en nagenieten van een heerlijk glas digestief of een lekkere cocktail.
Le Jardin – Als gast kan u onbeperkt gebruik maken van het prachtige park van 80 are. Bij mooi weer kunnen wij uw feest of etentje dus prefect buiten organiseren. Het private domein is uiterst geschikt voor intieme trouwceremonies en exclusieve tuinfeesten.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Bedrijfscatering in Limburg – Taste Catering

Shares

You May Also Like

Diamant Liège extension of Diamant Brussels

Diamant Liège is like its sister company in Brussels your ideal partner for all ...

Aspergeweekend bij Salons Hof Ten Damme van 3 tot 5 juni

Laat u verleiden door deze fantastische groente tijdens ons aspergeweekend. Met haar grandioze smaak ...

3x nieuws bij midnightcoffee

1. midnightcoffee rekruteert opnieuw Het full service evenementenbureau midnightcoffee haalt extra creatief talent in ...

25 jaar Crowne Plaza Brugge

Wist u dat Crowne Plaza Brugge op 4 juni jarig is? Reeds 25 jaar ...

Meer dan vijftig ideeën voor meetings en incentives !

Vraag nu uw gratis exemplaar van de nieuwe MICE brochure Meetings en incentives aan! In dit ...