VIP Summer Get-Together van VISITFLANDERS

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Onlangs organiseerde VISITFLANDERS Convention Bureau een zomers netwerk-event. Op 13 juli was het Van der Valk Brussels Airport Hotel ‘the place to be’ voor internationale corporate meeting planners. Traditiegetrouw is een event van VISITFLANDERS nooit een saaie bedoening. Ook deze keer sijpelde de zomer gezapig door het netwerkmoment via heerlijke snacks, verfrissende cocktails en een smakelijke BBQ. VISITFLANDERS maakte ook van de gelegenheid gebruik om de Vlaamse Meesters voor te stellen aan internationale meeting planners. Dit uiterst kwaliteitsvol en uniek product kan bij MICE-events een extra beleving creëren.  MICE Magazine was uiteraard aanwezig.

“Met dit zomerse evenement brengen we een aantal kwalitatieve MICE-aanbieders uit Vlaanderen en Brussel samen om ze voor te stellen aan de corporate meeting planners van internationale bedrijven met een Belgische vestiging”, stelt Kari Alloo, Convention Sales & Marketing Consultant van VISITFLANDERS. “De zomerperiode is trouwens een ideaal moment, want dan is het net dat beetje rustiger. Tijdens het jaar is het voor iedereen immers altijd druk, druk, druk.”

Ook het weer zat mee. “Het was onze bedoeling iedereen in een ongedwongen sfeer samen te brengen. Daarom hadden we het evenement opgedeeld in drie delen, met name een netwerkforum waar business primeerde, de cocktail om na te praten en tenslotte de BBQ, want gastronomie en lekker eten hoort nu eenmaal bij de bestemming. Kortom, een goede mix van wat Vlaanderen te bieden heeft”, aldus nog Kari Alloo.

De Summer get-together was een succes en het event kon het beloofde aantal contacten waarmaken. “We hadden gehoopt om 60 kwalitatieve planners ter plaatse te hebben en dat is uiteindelijk gelukt. In tijden van een no-show cultuur is dit zeker geen evidentie”, stelt Kanittha Paksee, Corporates & Incentives Consulent van VISITFLANDERS, trots.

Een greep uit de aanwezige MICE venues en promoters: Belgian Limburg Convention Bureau – Crowne Plaza Brugge – Historic Hotels Belgium – Holiday Inn Brussels Airport – Leopold Hotel Brussels EU – Martin’s Hotels – Meet in Mechelen – Meet in Oostende – Meeting in Brugge – Park Inn by Radisson Brussels Airport & Brussels Midi – Radisson Blu Astrid Antwerpen – Radisson Blu Royal Hotel & Radisson Red Brussels – Van der Valk Brussels Airport.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congresbureau Vlaanderen – Toerisme Vlaanderen – Meet in Flanders

Shares

You May Also Like

Zwitserse workshop 24.10.2018 – Act Like a Coach met Paul Van den Bosch

Het Switzerland Convention & Incentive Bureau met basis in Brussel, organiseert in oktober e.k. ...

Radisson Blu Balmoral staat niet stil tijdens de zomer

Ondanks dat de zomervakantie volop aan de gang is, is het in het Radisson ...

Gentopia, Gentse Feesten voor kinderen mét ouderopvang

Van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het Zuidpark ...

OCEANDIVA in top 10 grootste crowdfunders 2018

Volgens ondernemersplatform Sprout.nl is OCEANDIVA 1 van de 10 grootste Nederlandse crowdfunders van 2018. Het crowdfunding-bedrag ...

PRG kondigt nieuwe concert touring innovaties aan

Het geüpdatete PRG SPACEFRAME™ en een nieuw Ingest product voor Beyonce en Jay-Z’s “On ...

Cenobio dei Dogi: voor vakantie of B2B

Heb je nog plaats op je bucketlist? Zet een bezoekje aan de Ligurische kust ...