VIP Summer Get-Together van VISITFLANDERS

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Onlangs organiseerde VISITFLANDERS Convention Bureau een zomers netwerk-event. Op 13 juli was het Van der Valk Brussels Airport Hotel ‘the place to be’ voor internationale corporate meeting planners. Traditiegetrouw is een event van VISITFLANDERS nooit een saaie bedoening. Ook deze keer sijpelde de zomer gezapig door het netwerkmoment via heerlijke snacks, verfrissende cocktails en een smakelijke BBQ. VISITFLANDERS maakte ook van de gelegenheid gebruik om de Vlaamse Meesters voor te stellen aan internationale meeting planners. Dit uiterst kwaliteitsvol en uniek product kan bij MICE-events een extra beleving creëren.  MICE Magazine was uiteraard aanwezig.

“Met dit zomerse evenement brengen we een aantal kwalitatieve MICE-aanbieders uit Vlaanderen en Brussel samen om ze voor te stellen aan de corporate meeting planners van internationale bedrijven met een Belgische vestiging”, stelt Kari Alloo, Convention Sales & Marketing Consultant van VISITFLANDERS. “De zomerperiode is trouwens een ideaal moment, want dan is het net dat beetje rustiger. Tijdens het jaar is het voor iedereen immers altijd druk, druk, druk.”

Ook het weer zat mee. “Het was onze bedoeling iedereen in een ongedwongen sfeer samen te brengen. Daarom hadden we het evenement opgedeeld in drie delen, met name een netwerkforum waar business primeerde, de cocktail om na te praten en tenslotte de BBQ, want gastronomie en lekker eten hoort nu eenmaal bij de bestemming. Kortom, een goede mix van wat Vlaanderen te bieden heeft”, aldus nog Kari Alloo.

De Summer get-together was een succes en het event kon het beloofde aantal contacten waarmaken. “We hadden gehoopt om 60 kwalitatieve planners ter plaatse te hebben en dat is uiteindelijk gelukt. In tijden van een no-show cultuur is dit zeker geen evidentie”, stelt Kanittha Paksee, Corporates & Incentives Consulent van VISITFLANDERS, trots.

Een greep uit de aanwezige MICE venues en promoters: Belgian Limburg Convention Bureau – Crowne Plaza Brugge – Historic Hotels Belgium – Holiday Inn Brussels Airport – Leopold Hotel Brussels EU – Martin’s Hotels – Meet in Mechelen – Meet in Oostende – Meeting in Brugge – Park Inn by Radisson Brussels Airport & Brussels Midi – Radisson Blu Astrid Antwerpen – Radisson Blu Royal Hotel & Radisson Red Brussels – Van der Valk Brussels Airport.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Congresbureau Vlaanderen – Toerisme Vlaanderen – Meet in Flanders

Shares

You May Also Like

Nekkerbox, nieuwe functionele eventruimte Nekkerhal

Onlangs werd Nekkerbox voorgesteld aan de MICE-vakpers. Met de gloednieuwe Nekkerbox, heeft Nekkerhal – ...

Scandic Antwerpen wordt ambitieus Van Der Valk Hotel

“Bij de top drie van de Antwerpse hotels behoren”, da’s de ambitie van hoteldirecteur ...

Hotel Amigo – Soirées Jazz

Van september tot eind dit jaar kan iedereen terecht in Hotel Amigo voor de ...

The Outsider Vlaamse Ardennen combineert meetings met leuke activiteiten

De winterperiode is het ideale moment voor een bedrijf om eens stil te staan ...

De Boer organiseert klantendag tijdens Antwerpen Wintert

Tentenleverancier De Boer, één van de bekendere tentenbouwers van Europa, organiseerde een gezellige klantendag aan de Groenplaats, ...