Willebroeks eventbureau vormt moordteam met KV Mechelen

Event Masters en partners Meet In Mechelen, Tribune M en KV Mechelen vormen samen een moordteam en lanceren op 9 maart 2018 een gloednieuw teambuildingsconcept met als locatie het stadion van KV Mechelen.

Een voetbalmoord zat nog niet in het portfolio van Murder Inc., het bedrijf dat sinds vorig jaar onder Event Masters valt. Maar daar komt nu verandering in. Bij dit concept volg je een rondleiding in het stadion onder leiding van een gids. Je komt er in aanraking met allerlei personages die de rondleiding vervoegen. Tot je plotseling getuige bent van een moord. Tijdens het diner ga je samen met de inspecteur op zoek naar de dader. Wie heeft het gedaan? En vooral, waarom?

Met een select team van genodigden gaat de voetbalmoord op 9 maart in avant-première. Waarom werd er gekozen voor de Stad Mechelen? Het Willebroeks eventbureau heeft een goede relatie met de Stad Mechelen. Op 9 maart organiseert Meet in Mechelen inspiratiedagen voor meeting-en eventplanners waarbij teambuilding centraal staat. De ideale moment voor de lancering van een nieuw concept dus!

Genodigden hebben de mogelijkheid om tijdens de lunch de avant-première van dit nieuwe concept mee te maken in het stadion van KV Mechelen, meer bepaald bij Tribune M, het meeting-en eventcenter van het stadion. Naast restaurant ‘Resto Martinique’, beschikt het nog over een multifunctionele eventruimte en maar liefst 14 skyboxen. De ruimtes zullen het decor vormen voor het moorddiner.

Managing partner en verantwoordelijke teambuildings Johnny Machiels van Event Masters: “We zijn er zeker van dat dit concept een lang leven beschoren is, zowel voor voetbalfans, als niet-voetbalfans. Het is een toegankelijk en creatief concept dat tegen het decor van een voetbalstadion gewoonweg een unieke belevenis is.”

Deze lancering is de start van een mooie samenwerking tussen alle partijen. Op termijn zal Event Masters vaker samenwerken met de voetbaltempel KV Mechelen en de mogelijkheden die het stadion biedt optimaal benutten. En bovendien is er ook sprake om de voetbalmoorden uit te breiden naar andere stadia. Toekomst verzekerd voor dit stadionconcept!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementbureau Mechelen – Event Masters

Shares

You May Also Like

San Marco Village: blijven innoveren is de boodschap

Onlangs had Erik Wood, CEO van Eventonline, een gesprek met Johnny Crijns, zaakvoerder van ...

Muzikant, ondernemer & trotse vader: Jan Cleymans

Jan Cleymans, zaakvoerder van ‘Make my Day’, speelt al van zijn zeven jaar muziek. ...

Even ziekenhuis inruilen voor een dagje in luxehotel

Zieke kinderen en hun families even een onbezorgde vakantiedag bezorgen. Dat was het doel ...

A-petite is een conversatiestarter en maakt de tongen los

Netwerken, het blijkt voor sommige mensen nog steeds een heikel gebeuren. Het staat buiten ...

Hotel Mercure Amsterdam City: vergaderen en overnachten vlakbij het water

‘Hotel Mercure Amsterdam City’ is strategisch goed gelegen, vlakbij de autosnelweg en nog net ...

Toptandem aan het roer van Tafelrond

Op 7 juni opent Tafelrond de deuren. Het historische gebouw uit de 15de eeuw ...