Your own caterer during your event at Docks Dome!

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

De cateraar van uw keuze voor uw evenement in Docks Dome !

« Welke zijn de voordelen voor de cateraar bij het kiezen van de Docks Dome ? » Onze grootste sterktepunt is dat we geen commissie en kurkgeld vragen. Bij het organiseren van uw evenement bent u volledig vrij bij het kiezen van uw leveranciers. Daarnaast is de locatie in de buurt van de Ring 21: geen opstoppingen meer van het stadscentrum te overwinnen! De zaal is ook makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, uw gasten zullen zonder enkel moeilijkheden toekomen aan deze prachtige zaal van ons! Naast het feit dat u ongebonden bent bij het kiezen van uw leveranciers, kunnen we u met plezier een cateraar aanraden met welke we reeds hebben samengewerkt. We hebben een brede keuze voor te stellen, gespecialiseerd in alle soorten maaltijden en budget.

Eerst en vooral geeft de nieuwe evenementenhal Docks Dome u de mogelijkheid uw eigen cateraar te selecteren voor uw evenementen. Onze filosofie in termen van traiteurs geeft u de mogelijkheid om te kiezen volgens uw wensen. Kies voor uw favoriete cateraar!

Dit allemaal zonder lasten noch bijkomende kosten voor kurkrechten voor uw evenementen. Docks Dome beschikt over een ruimte gereserveerd voor traiteurs. Op deze plaats vindt u water, elektriciteit met alsook alle nodige standaardveiligheid. Uw leveranciers geraken zonder probleem tot de evenementenzaal dankzij een goederenlift die zich nabij de laadzone bevindt.

Op effectieve wijze, zal uw cateraar onze evenementenruimte vinden dankzij de makkelijke toegang van de locatie in Brussel. Deze situeert zich nabij het domein van Laken en in de nabijheid van de Ring 21.

Indien u geen idee hebt welke cateraar kiezen, adviseren we u met plezier één van onze beste uitzendkoks op de markt, met welke we reeds hebben samengewerkt. U hoeft ons enkel te beschrijven naar welk soort gerechten u op zoek bent en uw budget. Dit kan gaan van warm tot koud buffet, diners, wereldkeuken en dergelijke. Een evenement in deze prachtige plek combineren met catering zal zeker en vast uw gasten verrukken.

Gesitueerd op het dak van het winkelcentrum Docks Bruxsel, biedt deze ruimte een ideale warme sfeer vol met aardigheid. De locatie zal u verassen met zijn strakke rondingen en zinken omslag. Dankzij dat het zich dichtbij de botanische tuinen van Laken bevindt, kunt u genieten van een heerlijk uitzicht op het kanaal en het Atomium, wat net dat tikkeltje meer geeft aan onze zaal met haar uniek panoramisch zicht op Brussel.

Laten we onze gasten niet vergeten! Zij kunnen de evenementenzaal bereiken via de talrijke beschikbare transportmogelijkheden. Met de metro, tram, bus, auto, fiets of te voet is Docks Dome eenvoudig bereikbaar. Docks Bruxsel beschikt bovendien ook over een parking met de mogelijkheid tot 1700 plaatsen!

Dankzij zijn 3000 m² beschikbare plaats kan de ruimte 1 400 mensen verwelkomen. Zijn grote modulaire ruimtes (a, b, c) en twee panoramische terrassen van 1500m², zult u zeker onvergetelijk ervaren tijdens uw evenement in deze nieuwe en exclusieve ruimte die Docks Dome zal worden.

Traiteursbedrijven, particulieren, gasten … we staan klaar om u zo snel mogelijk te verwelkomen !

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Locatie voor personeelsfeesten in Brussel – Docks Dome

Shares

You May Also Like

Aper'au Harleyz @ Crowne Plaza Brussels Airport

Aper’au Harleyz – SAVE THE DATE – Thursday 9th of June @ Crowne Plaza ...

Novotel lanceert 'Meeting at Novotel'

“Meeting at Novotel” betekent dat bij Novotel alle praktische zaken rondom het organiseren van ...

Een nieuwe website voor Cimbarsaca

Na maanden van geestelijke arbeid is de ontwikkeling van de nieuwe website afgerond en Cimbarsaca stelt hem ...

Hotel Amigo – Soirées Jazz

Van september tot eind dit jaar kan iedereen terecht in Hotel Amigo voor de ...

BK cyclocross 2017 kiest ook voor unieke locatie aan zee

Ostend Sea P’Lace heeft nog maar net het jaar afgesloten met een party voor ...

Work Smarter in ArtCube – 19 mei

De digitale evolutie en het nieuwe werken gaan hand in hand. Hoe ga je ...