Zeven redenen waarom een tijdelijke accommodatie de ideale locatie is voor jouw event

Ben je nog aan het twijfelen of een tijdelijke accommodatie zoals een tent de ideale locatie is voor jouw evenement? De Boer geeft je 7 goede redenen.

1.     Ruimte voor creativiteit
Je hebt een creatief idee, maar je huidige locatie beperkt je in de uitwerking ervan? Je wil uitpakken met een exclusieve locatie voor jouw evenement? Je wil je bedrijfsfeest liever binnenshuis houden in plaats van op verplaatsing? Dan kan een tijdelijke structuur een oplossing zijn voor jouw probleem. Laat je niet tegenhouden in ruimte en laat je creativiteit de vrije loop.

2.     Vrijheid in ondergrond
Elke ondergrond is mogelijk: van een vlakke ondergrond tot een heuvelachtig landschap. Van een betongrond tot een zandstrand. Een tijdelijke structuur staat waarop jij wil dat het staat.

3.     1 of 2 verdiepingen?
Een tijdelijke accommodatie wordt gebouwd op maat van jouw evenement. Het biedt tal van mogelijkheden op vlak van vorm, grootte, soort structuur, opbouw, aantal verdiepingen, etc.

4.     Je kan het zo gek niet bedenken….
…of het is mogelijk. Van inkleding tot catering, van een strak en modern design tot een klassieke setting. You name it, we build it.

5.     Origineel & multifunctioneel
De ene dag is het de locatie voor jouw bedrijfsfeest, de andere dag doet het dienst als onthaalruimte voor de opendeurdagen van uw bedrijf. Je leest het goed, een tijdelijke structuur is multi-inzetbaar en multifunctioneel.

6.     Opgeruimd staat netjes
De structuur van je evenement wordt op een relatief korte tijd opgebouwd van A tot Z. Maar wat gebeurt er na afloop? Omdat een tijdelijke structuur in een mum van tijd weer afgebouwd is, kun je jouw terrein ook weer meteen in gebruik nemen.

7.     Kortom, no limits: U hebt een idee, De Boer zorgt voor de rest.
Als leverancier van tijdelijke of semipermanente turnkey accommodaties is De Boer de ideale partner voor uw evenement. We gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Het is onze drijfveer om een betrouwbare, inventieve, professionele en betrokken partner te zijn. Wij zijn hier om de beste oplossing te bieden voor uw uitdagingen en ons doel is te zorgen dat u uw doelstellingen behaalt. Wij zijn De Boer, committed to your success.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Verhuur Tenten – De Boer Tenten

Shares

You May Also Like

Hotel Amigo – Soirées Jazz

Van september tot eind dit jaar kan iedereen terecht in Hotel Amigo voor de ...

Pop-up ‘Have a SIPS’ @ Link 21 Proef de Belle Perez-cocktail!

Goed nieuws voor de Kempense zomer. In Link 21, ter hoogte van afrit 21 aan ...

What's new at Ramada Plaza Liège

We are glad to announce that our NANESSE meeting room has been renovated! The ...

EURO2016 @ Hilton Brussels Grand Place

[tab_nav type=”two-up”][tab_nav_item title=”English” active=””][tab_nav_item title=”France” active=””][/tab_nav][tabs][tab active=”true”] UEFA EURO 2016 semi-finals and final in ...

Festivak 2016 in de Nekkerhal, Mechelen

De 20e editie van Festivak komt eraan! Festivak, dé vakbeurs voor de evenementenbranche, viert ...

Last meetings of the year with the support of Novotel Rotterdam Brainpark

Novotel Rotterdam Brainpark is a four-star hotel which has recently been completely renovated with ...