Zomertip van Veldeman: een transparante tent voor je bedrijfs- of privéfeest

Post Image
Post Image
Post Image

Iedere organisator van een feest – groot of klein – vreest ze wel: de aprilse grillen. Nochtans kunnen we in mei ook nog voor verrassingen komen te staan. Wanneer je voor je feest moet kiezen tussen een tuinfeest of een zaal, dan kies je wellicht voor de droogste oplossing. Zonde van de mooie natuur. Want niets is leuker dan feesten in een mooie omgeving. En dat kan, zelfs droog, met de transparante tenten van Veldeman.

Mix & Match

Als je kiest voor transparante zeilen, dan til je je event ongetwijfeld naar een hoger niveau. Logisch, want wat heb je aan een mooie omgeving als je ze niet kan zien? Steeds meer privé- en bedrijfsfeesten kiezen voor een mooi uitzicht en dus voor de transparante variant. Hierin beschikt Veldeman over een ruim aanbod: zowel  onze aluhallen, booghallen als  onze TFS kunnen in een transparante versie uitgevoerd worden. We besteden ook aandacht aan de totaalbeleving van je feest en helpen je graag met de inrichting. Wat dacht je ervan om deze eens af te stemmen op de omgeving waarin je feest plaatsvindt?

Misschien staat je tent niet in een groene omgeving, maar is ze wel gericht naar een bekend monument of gebouw. Een combinatie van transparante en witte tentzeilen kan in dit geval een mooie oplossing zijn. Sanicole Air Show vond in deze keuze de perfecte match: vanuit de tent konden de genodigden de vliegtuigen laag zien overvliegen. Van entertainment gesproken!

Transparante overdekte terrassen

Een van onze partners, Hendrickx Feesten, laat haar inspiratie graag de vrije loop en daarin spelen de transparante tenten van Veldeman een grote rol.  Zij opteren vaak voor een aan de tent aangesloten  transparante terrasoverdekking . Zo krijgt het ‘binnen maar toch buiten’-gevoel een nog hogere dimensie voor de gasten. En de mooie omgeving, die krijgen ze er gratis bij.

Warm zomerweer

Voor een transparante tent in de warme zomermaanden biedt airconditioning soelaas. Zo houden we onze tenten aangenaam koel.

Wij geven een heldere kijk op transparante partytenten

Je wil een feest organiseren in een mooie omgeving? Contacteer Veldeman voor meer informatie. Wij luisteren graag naar je wensen en stellen je alle mogelijkheden voor.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Productie, verhuur en verkoop van tenten en tijdelijke structuren – Veldeman

Shares

You May Also Like

Festive and a unique experience at the Steigenberger Wiltcher’s

Live a unique experience at the Steigenberger Wiltcher’s and celebrate the end of the ...

Data News twee keer aan het feest in de Wild Gallery!

Naar aanleiding van het evenement ‘CIO of the year’ koos Data News voor een ...

Presentatie meisje – Matrix Topiary

Voortvloeiend uit het beeld “het bloemenmeisje” heeft de Matrix Topiary fabriek een nieuw beeld ...

Autoworld Brussels is so much more than just a museum

Autoworld Brussels is so much more than just a museum with rare collector’s items ...

Connections and Ameri-Can Day was at Docks Dome!

Docks Dome had the immense honor of hosting the first “Ameri-Can Day”! This exceptional ...

Eindejaarsfeesten in Diegem

Op zoek naar een locatie voor het volgend kerstfeestje, een eindejaarsfeest voor klanten of ...