2020 was een drama, 2021 startte alvast een stuk beter … Digitaal Autosalon 2021 met The Frontline Company

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Het afgelopen jaar was een drama in onze geliefde eventsector voor zowat elke speler. Tot verschillende keren toe heeft de The Frontline Company hoopvol een planning opgemaakt voor verschillende events die na de beruchte persconferenties weer mochten geannuleerd worden. Om je haren bij uit te trekken.

Het was dan ook bang afwachten of het autosalon op een of andere manier zou kunnen doorgaan. Het eerste grote event van het jaar dat voor velen in onze sector weer de nodige zuurstof zou kunnen zorgen. Het was al snel duidelijk dat een live-versie van deze jaarlijkse ode aan de automobiel niet zou kunnen plaatsvinden. Het alternatief was een digitaal autosalon.

The Frontline Company heeft voor hun klanten Volkswagen, Skoda, Seat, Porsche, Jaguar Landrover op korte termijn verschillende teams samengesteld van zo’n 35 digitale informanten.

Digitale informanten zegt u …, nooit van gehoord…. Klopt, dit was ook voor The Frontline Company een nieuwe gegeven en dus moesten ze creatief uit de hoek komen. In plaats van de reguliere commerciële profielen die ze jaarlijks selecteren voor het salon, moesten ze nu op zoek gaan naar profielen die ook via de telefoon en achter een camera hun ding konden doen. En daarbij kwamen dan nog de corona maatregelen die een normaal selectieproces onmogelijk maakten. Geen live-screenings…. Geen lokale castings bij de klanten…. Dit maakte het extra moeilijk in deze al lastige tijden.

Maar The Frontline Company maakte van de nood een deugd en omdat ze toch op zoek waren naar ‘digitale’ profielen, hebben ze het ganse selectieproces digitaal laten verlopen. Zo konden ze meteen ook de gevraagde skills live testen en zo de ‘perfect match’ vinden voor hun klanten. En ook de castings werden online georganiseerd met de klant. Al bij al een vlotte manier van werken…

The Frontline Company is hun klanten dan ook bijzonder dankbaar dat ze hun het vertrouwen hebben geven om deze speciale editie tot een goed einde te brengen. En voor het creëren van een veilige werkomgeving voor hun medewerkers.

Hulde aan de merken die op een hele korte tijd hun eigen digitale autosalon in elkaar hebben kunnen boksen: Volkswagen, Skoda, Seat, Porsche, Jaguar Landrover.

Host en hostessen in gans België – The Frontline Company

Shares

You May Also Like

Van der Valk Hotel Mechelen stelt unieke arrangementen voor!

Roomservice by Centpourcent Van der Valk hotel Mechelen bundelt opnieuw de krachten met topchef ...

Sluit je aan bij het Expert Center Event Marketing

ACC is de vakvereniging van de Belgische communicatiebureaus, inclusief de eventbureaus. Sinds de start ...

Veilig fysiek vergaderen in Thor Central

De aanhoudende maar noodzakelijke corona-maatregelen hebben natuurlijk ook een grote impact op het vergaderlandschap. ...

Technopolis en de Vlaamse Ondernemers lanceren WeteWaWerkt

Achter de schermen van 8 Vlaamse bedrijven in nieuwe videoreeks Vandaag verscheen op YouTube ...

Outdoor meetings & events @ Thor Central

Een unieke locatie aan de toegangspoort van het Nationaal Park Hoge Kempen, de mijnschacht ...

Fonkelnieuwe MICE brochure voor het Domein van de Grotten van Han!

Dit jaar wordt een overgangsjaar. We moeten nog even door de zure appel heen ...

Nieuwe rubriek ‘Corona-proof Events’

Hier lees je alles over hybride en virtuele events.
Kortom, het digitale aanbod in onze sector.