7.500 m² Veldeman tenten voor eerste editie techfestival SuperNova

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Eind september vond de eerste editie van het technologiefestival SuperNova plaats, een initiatief van Flanders DC en Scale-Ups.eu met de steun van de Vlaamse Overheid. Onder het motto ‘Tomorrow is unstoppable’ konden zowel professionals als het grote publiek kennis maken met de nieuwste technologieën en hun impact op de toekomst. Zo was er een tweedaagse conferentie met internationale topsprekers, een groot pitchingevent waarbij vijftig scale-ups hun idee voorstelden aan de wereldtop van durfkapitaalfondsen, een technologiebeurs en een publieke belevingsexpeditie. De organisatie zocht voor dit internationaal topevent de gepaste accommodatie voor conferenties, receptie, congressen, catering en logistiek.

Met zijn unieke boogvorm was de TFS van Veldeman de ideale conferentiehal voor dit toekomstfestival. Dankzij de hoge binnenruimte konden grote tribunes geplaatst worden. De zwarte binnenzijde zorgde ervoor dat audiovisuele effecten perfect tot hun recht kwamen. Naast de conferentiehal bouwde Veldeman een verhoogde booghal als receptie- en congresruimte. Deze werd voorzien van strakke witte panelen en opblaaszeilen voor een betere isolatie en akoestiek. Een 15-tal aluhallen werden gebruikt als zogenaamde ‘work-out’ ruimtes, cateringruimte, backstageruimte en als doorgang. In totaal plaatste Veldeman 7.500 m² tenten voor het event.

Ook op zoek naar een geschikte overdekking of extra ruimte voor je beurs? Klop zeker eens aan bij Veldeman. Zij denken graag met je mee en beschikken over een ruim assortiment beurstenten, gaande van tijdelijke beurshallen over cateringruimtes en doorgangen tot inkomtenten.

www.veldemangroup.com

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Productie, verhuur en verkoop van tenten en tijdelijke structuren – Veldeman

Shares

You May Also Like

Gentopia opent de Gentse Feesten voor families met een ludieke battle

Het Zuidpark is de place to be voor families met kinderen tijdens de Gentse ...

Zomer in Kasteelhoeve Wange

Op zoek naar een zonnige plek voor jouw vergadering, seminarie of teambuilding in de ...

Teambuilding in Domein Polderwind? Yes, you can!

In het West-Vlaamse Zuienkerke, middenin de polders, tussen het historische Brugge en badstad Blankenberge ...

MR Congrès élections locales 2018 à la Wild Gallery

La Wild Gallery a eu l’honneur d’accueillir le Mouvement Réformateur (MR) pour son congrès ...