7theaven staat garant voor veilig en spectaculair vuurwerk

Naast special effects en event decoratie is 7theaven ook al jaren gespecialiseerd in theatraal en PSE vuurwerk voor evenementen. En dankzij de juiste opslag- en verkoopvergunningen van de FOD Economie mag 7theaven, als één van de weinige SPFX firma’s in België, ook feestvuurwerk aan particulieren verkopen.

Vorig jaar investeerde 7theaven al in een extra bunker met state-of-the-art brandbeveiliging waarin tot 150 kg 1.4 G pyrotechnische sas opgeslagen mag worden en dit jaar werd ook de vuurwerkshop zelf verhuisd naar het nieuwe gebouw op de Heiveldekens 20 in Kontich. De gloednieuwe showroom biedt nu nog meer plaats om het zeer ruime aanbod comfortabel tentoon te stellen.

Filmpje vuurwerkwinkel embedden:

De regels en veiligheidsvoorschriften rond vuurwerk worden elk jaar strenger en strenger en daarom zijn er dit jaar enorm veel verschillende nieuwe producten. Het klassieke knalvuurwerk werd volledig opnieuw ontwikkeld en de resultaten hiervan zijn zeer veilig maar minstens even spectaculair.

Vorig jaar werden de vuurwerkplatformen geïntroduceerd en deze trend zet zich ook dit jaar verder. Deze batterijcombinaties worden met slechts één lont veilig aangestoken en zorgen door de talrijke shots en verschillende effecten meteen voor een spectaculaire vuurwerkshow.

Maar ook de gewone batterijen en vuurwerkpijlen blijven het goed doen. 7theaven heeft ervoor gezorgd dat er meer dan keuze genoeg is en dat er dus ook voor ieders budget wat wils is. Bezoek alvast onze website vuurwerk.7theaven.be of facebookpagina www.facebook.com/7theaven.be voor meer informatie en promoties en kom zeker een kijkje nemen in onze vernieuwde toonzaal.

Onze winkel is alle weekdagen open van 9u tot 18u en dankzij de centrale ligging tussen Antwerpen en Mechelen gemakkelijk bereikbaar.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke decoratie effecten – 7theaven

Shares

You May Also Like

Informele netwerkdrink voor eventsector Bien Venue in Interactive Hub

Sinds een aantal jaar wordt regelmatig de gratis informele drink voor de eventsector ‘Bien ...

2018 werd gevierd door DELA in Docks Dome

Het jaarlijkse personeelsfeest van DELA vond plaats bij DOCKS DOME. Voor het 80-jarige jubileum ...

Lucky Events neemt Casino Las Vegas over

Geert Watty is reeds lange tijd actief in de evenementensector. Twaalf jaar geleden nam ...

TRAINM Foundation Gala Dinner in De Zuiderkroon

Op 21 september vond het TRAINM Foundation Gala Dinner plaats in De Zuiderkroon in ...

PRG GroundControl™ Followspot wint een Engineering Emmy

Elke drie jaar is La Louvière het décor voor één van wereld’s grootste outdoor ...

Jullie favoriet ‘The Happy room’ – Seminar@home

The Happy Room is één van de meest geboekte locaties en bevindt zich in ...