8 kenmerken van een betrouwbare tentenleverancier

Je bent op zoek naar een goede tentenleverancier voor je volgende event, maar weet niet met wie je best in zee gaat? Deze acht zaken mag je verwachten van een betrouwbare tentenleverancier, zoals Veldeman.

  1. Eén aanspreekpunt

Je wilt graag samenwerken met iemand die je case door en door kent, en daardoor na één woord weet wat je bedoelt. Bij Veldeman heb je een vast aanspreekpunt, dat zich nauwkeurig wijdt aan jouw bekommernissen en geen detail over het hoofd ziet.

  1. Verzamelt meteen zoveel mogelijk info

Wanneer je aanklopt bij een betrouwbare tentenleverancier, mag je een spervuur aan vragen verwachten. ‘Wat is de locatie? Is de ondergrond berijdbaar? Hoe lang moet onze constructie er staan? Hoeveel gasten zullen er zijn? Heb je ook toiletten, cateringruimte of andere faciliteiten nodig?’ Waarom al deze vragen? Door meteen veel informatie te verzamelen, kan vanaf het begin een zo goed mogelijke oplossing voorgesteld worden, rekening houdend met elke mogelijke uitdaging.

  1. Niet meteen een offerte

Dit hangt samen met het punt hierboven. Op basis van de verzamelde informatie is er een beter zicht op het uiteindelijke kostenplaatje en krijg je achteraf geen onverwachte rekening gepresenteerd.

  1. All-in oplossing

Veldeman voorziet meer dan louter een tent of zeilconstructie voor je event. Heb je bijvoorbeeld ook nood aan inkomsassen, een vestiaire, een rokersruimte of een extra terras? Veldeman biedt een all-in oplossing, waardoor jij niet nodeloos op zoek moet naar andere partners.

  1. Flexibele samenwerking

Heb je vaste toeleveranciers? Een betrouwbare tentenleverancier maakt hier geen problemen van. Breng Veldeman gerust in contact met hen, zodat zij praktische zaken kunnen bespreken en de plannings op elkaar kunnen afstemmen. Je contactpersoon bij Veldeman stelt ook een planning op inclusief alle toeleveranciers. En dat zowel voor de opbouw als afbraak. Zo wordt alles op alles gezet om een gestroomlijnde werking te realiseren!

  1. Focus op veiligheid

Bij Veldeman komt veiligheid altijd op de eerste plaats en wordt er vanaf het begin op gefocust. In het eerste voorstel worden de nodige veiligheidsvoorschriften meteen meegenomen. Er wordt onderzocht hoeveel nooduitgangen nodig zijn, brandblussers, noodspots, noodpictogrammen worden voorzien, … Ook tijdens de opbouw en afbraak werkt Veldeman veilig. Zo gebruiken ze alleen gecertificeerde materialen en tentzeilen, en beveiligen ze hun medewerkers dubbel tijdens hun werkzaamheden. Alle zeilen zijn bovendien getest op brandveiligheid en goedgekeurd.

  1. Denkt mee

Een goede tentenleverancier denkt met je mee en durft proactief nieuwe ideeën voor te stellen. Gaat je event door op een mooie locatie? Dan zijn transparante tentzeilen misschien wel een leuk idee. Naargelang het seizoen denkt Veldeman ook mee of airco of verwarming een meerwaarde kunnen zijn.

  1. Heeft de nodige ervaring

Met ondertussen al vijftig jaar ervaring als tentenleverancier is Veldeman niet aan zijn proefstuk toe. Zij weten waarmee ze bezig zijn, kennen de uitdagingen van de sector als geen ander, en deden ervaring op in heel wat uiteenlopende sectoren: van events tot sportretail en industrie.

Veldeman als tentenleverancier

Op zoek naar een tentenleverancier die je kan vertrouwen, die je ontzorgt en die geen uitdaging uit de weg gaat? Zoek dan niet langer, want Veldeman staat te popelen om je verder te helpen. Meer info vind je op www.veldemangroup.com

Productie, verhuur en verkoop van tenten en tijdelijke structuren – Veldeman

Shares

You May Also Like

The Van Der Valk Hotel Verviers, greener than ever!

The Hotel recently installed a cogeneration system with an electrical power of 20 KW ...

Boek jouw Business Arrangement – ibis Styles Zeebrugge

De Belgische Kust, heerlijk om te vertoeven, ook met jouw team! Combineer jouw seminarie ...

VITO en The Oval Office inspireren bezoekers Clean Vision Summit

Live+communicatie bureau haalt raamcontract evenementen binnen Op 18 februari 2020 vond in Mechelen de ...

Wenst u een meerdaagse te organiseren met heel uw team?

Hierbij kan Seminarathome u helpen. Zij hebben verschillende locaties waar ter plekke overnachten geen ...

De 4 voordelen van teambuilding – FUNKEY

‘We inspireren je graag met enkele voorbeelden van teambuilding activiteiten met een positieve impact ...

We Love To Lounge

Ieder najaar start Goldfish Party Rental met haar jaarlijkse investeringsronde in de aankoop van ...