All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

V-Formation is fully ‘winterproof’!

Werken aan je team is iets van 12 maanden, en dus niet enkel tussen mei en oktober (de periode waarin de meeste teambuildings worden geboekt)”. Daarom hecht V-Formation héél veel belang aan een gebalanceerd aanbod om zo een ‘all season service’ aan te bieden.

Zaakvoerder van V-Formation – Benedikt De Vreese – voegt daar nog aan toe: “We merken dat de insteek van teambuildingevents post-covid is uitgebreid van vooral teamdynamische ‘samen-momentjes’, naar échte value-oefeningen na fusies of herstructureringen, maar evenzeer events om de impact van de werknemers te verhogen. Onze ‘funsaus’ fungeert daarbij altijd als de ideale ijsbreker”.

Naast de Fun Events (met onder andere teambuildings, family days en corporate value days) heeft V-Formation natuurlijk ook nog een enorm gamma aan ‘Fun Stuff’. Meer dan 80 attracties in eigen beheer zorgen voor een jaar lang amusement voor jong en oud, en dat zowel indoor als outdoor, en zeker niet alleen binnen de landsgrenzen. Achter de schermen worden dan ook voortdurende nieuwe attracties en concepten in gereedheid gebracht om zo onze klanten te kunnen blijven verwennen.

“We hebben een streepje voor met onze mobiele expertise, waardoor onze materialen naar iedere bestemming kunnen gebracht worden.
Niets wordt uitgestuurd zonder een ervaren crew die niet alleen hun expertise kunnen uitspelen, maar ook voor extra animo zullen zorgen. Op deze manier kunnen we ingaan op vragen van winter incentives, winterdorpen, skigebieden, eindejaarsevents, pop-up’s in pretparken, winter festivals, indoor inittiatieven, congressen, …”, stelt Benedikt De Vreese.

Tijdens de winter zullen alle eventpartners ook nog een uitnodiging mogen verwachten m.b.t. extra toelichting over ons ‘winteraanbod’.

We are ready!
We are winterproof!
We are professional fun providers!

info@v-formation.be                      www.v-formation.be

Unieke Teambuildings en attractieverhuur – V-Formation

Shares

Pin It on Pinterest