All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

De perfecte eventlocatie voor uw bedrijfsevenementen – Domein De Vesten

Het organiseren van een bedrijfsevenement kan een uitdagende taak zijn, maar de keuze van de juiste locatie kan het verschil maken tussen een goede en een geweldige ervaring. Of je nu een conferentie, vergadering, teambuilding, productlancering of een bedrijfsfeest plant, Domein De Vesten biedt de perfecte setting om uw evenement onvergetelijk te maken.

Centraal gelegen

Domein De Vesten is centraal gelegen tussen Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en is dankzij de uitstekende ligging vlakbij de afrit Geel-Oost aan de E313 vlot bereikbaar. Met voldoende gratis parkeergelegenheid is het voor je gasten makkelijk arriveren.

Moderne faciliteiten

Zij begrijpen dat technologie een cruciale rol speelt bij bedrijfsevents. Daarom zijn de zalen uitgerust met alle moderne audiovisuele apparatuur, snelle wifi en alle technische ondersteuning die je nodig hebt om je presentatie vlekkeloos te laten verlopen. Omdat elk evenement uniek is bieden zij op maat gemaakte pakketten die volledig aangepast kunnen worden aan jouw specifieke behoeften en budget. Het doel is een event te creëren met een aangename sfeer die de creativiteit en productiviteit bevordert.

Flexibele ruimtes

Domein De Vesten beschikt over maar liefst 14 polyvalente zalen die moduleerbaar zijn en dus aangepast en ingericht kunnen worden aan de behoeften van jouw evenement. Van intieme vergaderzalen tot ruime conferentiezalen, zij kunnen groepen van verschillende groottes ontvangen. De lay-out van de ruimtes is ontworpen om netwerken en interactie te bevorderen zodat je gasten makkelijk met elkaar in contact kunnen komen en waardevolle zakelijke relaties kunnen opbouwen.

Professionele catering

Een succesvol evenement gaat niet alleen over de inhoud maar ook over de ervaring. Daarom besteden ze bij De Vesten heel veel aandacht aan lekker eten. De chefs realiseren de stoutste culinaire dromen en bieden een ruim aanbod aan culinaire opties, van lichte snacks tot uitgebreide diners, gerechten worden altijd met de grootste zorg bereid en opgediend. Zij werken samen om een menu te creëren dat perfect aansluit bij uw evenement en dat de smaakpapillen van uw gasten prikkelt.

Ervaren eventplanners

Het team staat klaar om je te helpen bij elke stap van de planning en uitvoering van je evenement. Van het eerste gesprek tot de dag zelf zorgen zij evoor dat elk detail perfect geregeld is zodat jij je alleen hoeft te concentreren op de gasten en de inhoud.

Kortom, het kiezen van de juiste eventlocatie is een cruciale stap voor het succes van jouw evenement. Domein De Vesten biedt alles wat je nodig hebt om je gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Met de centrale ligging, moderne faciliteiten, flexibele ruimtes, professionele catering en toegewijde eventplanners hebben zij alles in huis om jouw volgende event tot een succes te maken!

Vergaderlocatie in de Kempen – Domein De Vesten

Shares

Pin It on Pinterest