All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

De toekomst van mobiliteit met D’Ieteren op SILO Brussel

SILO Brussels is verheugd u de hoogtepunten te kunnen meedelen van “De toekomst van mobiliteit met D’Ieteren”, een evenement gehouden in SILO Brussel. Deze B2B beurs en mobiliteitsbeurs, ontworpen voor fleet managers die verantwoordelijk zijn voor de mobiliteitsoplossingen van hun werknemers, luidde een nieuw tijdperk in voor D’Ieteren met de herlancering als leverancier van uitgebreide mobiliteitsoplossingen.

In deze video beleef je de levendige sfeer van SILO Brussel die een centrum van automobielinnovatie werd. Het evenement bood state-of-the-art technologie, interactieve presentaties en geavanceerde mobiliteitsoplossingen, allemaal in de ruime en moderne faciliteiten van SILO Brussel.

Ontdek hoe het unieke industriële design en het streven naar duurzaamheid van SILO Brussels de ideale locatie maakten voor dit baanbrekende evenement. Kijk hoe leiders en experts uit de industrie de toekomst van mobiliteit verkennen en de nieuwste ontwikkelingen en duurzame oplossingen op het gebied van werknemersvervoer presenteren.

Eventlocatie in Brussel – Silo Brussels

Shares

Pin It on Pinterest