All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Van land, water of lucht: alle routes leiden naar SILO Brussel

Bij SILO Brussel bieden ze verschillende manieren om je aankomst zo soepel en aangenaam mogelijk te maken, ongeacht je vertrekpunt. Of je nu met de auto, boot, het openbaar vervoer of zelfs de fiets komt, SILO Brussel bereiken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

1. Comfortabel rijden

SILO Brussels biedt ruime parkeermogelijkheden om ervoor te zorgen dat je aankomst probleemloos verloopt. Met 370 parkeerplaatsen op loopafstand van de locatie en tot 2.060 extra parkeerplaatsen die toegankelijk zijn via onze pendeldienst, heb je voldoende ruimte om te parkeren. Of je nu zelf rijdt of gebruik maakt van onze pendeldienst vanaf nabijgelegen parkeerplaatsen, ze hebben het voor gasten gemakkelijk gemaakt om naar SILO te komen zonder de stress van het zoeken naar een parkeerplaats.

2. Een mooie aankomst over het water

Voor een echt bijzondere ervaring kunt u kiezen voor een aankomst per boot langs het kanaal van Brussel. Deze unieke locatie aan het kanaal biedt een serene en gedenkwaardige manier om SILO Brussel te benaderen, perfect om dat extra tintje te geven aan het begin van je evenement.

3. Eenvoudig openbaar vervoer

Dankzij de uitstekende verbinding met het openbaar vervoer in Brussel is het efficiënt en handig om hier met de tram te komen. Stap gewoon op tramlijn 10 en je bent in een mum van tijd op deze locatie. Dankzij het gemak van het openbaar vervoer vermijd je files en kom je stressvrij aan.

4. Internationale en nationale reizigers welkom

Voor wie met het vliegtuig komt, SILO Brussels ligt op slechts een klein eindje rijden van Brussels Airport. Of je nu uit het binnen- of buitenland komt, de nabijheid van de luchthaven zorgt voor een snelle en vlotte aankomst.

5. Milieuvriendelijke fietsopties

Liever op een groenere manier reizen? SILO Brussels heeft een beveiligde fietsenstalling voor gasten die met de fiets komen. Met de groeiende fietspaden in de stad is fietsen een gezond en milieubewust alternatief om je evenement te bereiken.

Bij SILO Brussel is je reis net zo belangrijk als het evenement zelf. Hoe je ook aankomt, ze hebben het je zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk gemaakt.

Eventlocatie in Brussel – Silo Brussels

 

Shares

Pin It on Pinterest