All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Hilton Grand Place x Lilliputiens | Een aangrijpende samenwerking

Een kerst die een glimlach brengt op de gezichten van verbrande kinderen. 

Ter gelegenheid van de feestdagen lanceert Hilton Brussels Grand Place samen met het Belgische speelgoedmerk Lilliputiens een solidariteitsactie ter ondersteuning van de vereniging Pinocchio, die zich inzet voor kinderen en tieners met brandwonden. Samen nodigen ze gasten en bezoekers uit om deel te nemen aan dit liefdadigheidsinitiatief om jonge mensen in het ziekenhuis momenten van geluk te bieden.

Een Sharing Tree voor Pinocchio

Van 18 november 2024 tot 6 januari 2025 zal de “Sharing Tree” prijken in de lobby van het Hilton Brussels Grand Place. Deze symbolische boom zal versierd zijn met Lilliputiens knuffels en rammelaars die de deelnemers hebben gekocht. Elk stuk speelgoed vertegenwoordigt een donatie voor kinderen met een brandwond. Aan het einde van het feestseizoen wordt dit speelgoed samen met de opbrengst van de verkoop ervan aan de vereniging Pinocchio geschonken om jonge patiëntjes een beetje troost te bieden.

Een doel dat elk hart raakt

Dit initiatief gaat verder dan een eenvoudig materieel gebaar. Door deel te nemen, betuigt elke donateur emotionele steun aan kinderen in het ziekenhuis en laat hij hen zien dat ze niet worden vergeten tijdens deze feestperiode. Het is een eenvoudig gebaar dat veel troost en hoop kan brengen aan degenen die moeilijke tijden doormaken.

Solidariteit en kerstsfeer

Deze samenwerking tussen Hilton Brussels Grand Place en Lilliputiens belichaamt volledig de waarden van Kerstmis: delen en vrijgevigheid. De “Sharing Tree” wordt een echt symbool van hoop, waardoor iedereen kan deelnemen aan een doel dat het dagelijkse leven van gehospitaliseerde kinderen tijdens deze feestperiode wil opvrolijken.

Conferentiehotel in Brussel – Hilton Brussels Grand Place

Shares

Pin It on Pinterest