All you need to know about the event sector

All you need to know about the event sector

Ontdek de onlangs gerenoveerde evenementruimten in het Thon Hotel Brussels City Centre

Ontdek de onlangs gerenoveerde evenementruimten van Thon Hotel Brussels City Centre, gemaakt om te inspireren en uitgerust met de nieuwste geavanceerde technologie.
Met 13 veelzijdige vergaderzalen en 454 gastenkamers bieden we de perfecte setting voor elke gelegenheid – of u nu een grote internationale conferentie plant, een dynamische creatieve sessie of een intieme cocktailparty. Onze vergaderzalen bieden plaats aan maximaal 700 gasten en zijn voorzien van eersteklas audiovisuele apparatuur, waaronder grote Color Optic Blast (COB) LED-videowanden die verbluffende beelden leveren, zodat uw digitale inhoud ongelooflijk helder en indrukwekkend overkomt. Bovendien kunt u in alle ruimtes gebruikmaken van gratis snelle Wi-Fi voor een naadloze, verbonden ervaring.

We bieden ook aanpasbare eet- en drankopties om te voldoen aan de dieetwensen van elke gast. Van veganistische en vegetarische gerechten tot glutenvrije opties, ons cateringteam zorgt ervoor dat iedereen goed verzorgd wordt met heerlijke, op maat gemaakte menu’s.

Onze vergaderzalen zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Organiseer een grote conferentie in onze 385 m² grote vergaderzaal in Oslo, boordevol daglicht, of trakteer je gasten op een panoramisch uitzicht over de stad in de Skeikampen voor een onvergetelijke cocktailbijeenkomst. Voor informeel netwerken of om op te laden na een sessie kunt u terecht in onze gameroom met darts, airhockey, sjoelbak en tafelvoetbal.

Elk evenement wordt beheerd door een hooggekwalificeerd en deskundig team, dat ervoor zorgt dat uw ervaring precies is afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om een high-profile conferentie, directievergadering of tentoonstelling, onze toegewijde eventplanners leveren uitstekende service en behandelen elk detail om uw evenement onvergetelijk te maken. We bieden flexibele pakketten voor groepen vanaf 10 personen, op maat gemaakt voor elke gelegenheid en visie.

Wil je een evenement organiseren?

Laat ons u helpen een onvergetelijk evenement te organiseren. Bij Thon Hotel Brussels City Centre zetten we ons in voor een uitzonderlijke service, zodat uw evenement elke keer weer een groot succes wordt.

Raadpleeg onze nieuwste brochure

Wilt u dit jaar indruk maken op uw klanten of uw personeel?

Beleef een unieke zintuiglijke reis met een diner in het donker bij Dans le Noir? Brussel in het Stanhope Hotel. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om evenementen op maat te organiseren om de teamcohesie en motivatie te versterken door middel van verschillende zintuiglijke activiteiten. Geniet van een warme sfeer, verrassingscocktails en een debriefing na de maaltijd om te ontdekken van welke gerechten je hebt genoten.

Boek een plaats

Hotel met vergaderfaciliteiten in Brussel – Thon Hotel Brussels City Centre

Shares

Pin It on Pinterest