A New Place in Town: ‘Lane 12’

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Onlangs opende op de A12 te Schelle ‘Lane 12’. ‘Lane 12’ is het nieuwe restaurant waarmee de vroegere WIMA bowling werd uitgebreid. Erik Wood, CEO van Eventonline tekende present op de opening en had een gesprek met zaakvoerder Johnny Crijns.

“Eigenlijk zijn we al meer dan 40 jaar bezig met bowling en al 20 jaar met de combinatie bowling en eten. We zijn dan ook marktleider”, aldus Johnny Crijns. “Het gebouw waar de ‘oude’ WIMA bowling was gehuisvest, was na al die jaren van intensief gebruik versleten. We hebben bijgevolg concurrent Bowlingpaleis overgenomen. Aangezien die zaak fin de carrière was, hebben we hier na een volledige metamorfose naast de WIMA bowling ook een nieuwe venue neergepoot: ‘Lane 12’.”

Het is alvast duidelijk dat je niet enkel naar ‘Lane 12’ komt om te bowlen. “Inderdaad, hier hoef je niet te komen bowlen om lekker te eten”, stelt de zaakvoerder. “Het restaurant is immers een aparte entiteit. Om dat te onderstrepen, hebben we er ook een aparte naam aan gegeven. Er is tevens een aparte inkom.” Het interieur heeft een industriële look, maar straalt toch veel warmte uit.

Tijdens de opening waren er zo’n 270 genodigden die werden vergast op heerlijke buffetten. Iedereen was binnen de 10 minuten aan het eten dankzij de 2 kookeilanden, met 7 chefs. Bovendien was alles kraakvers klaargemaakt. “Alles wordt voor de ogen van de gasten bereid”, aldus Johnny Crijns.  “In ons restaurant kan je 7 dagen op 7 terecht. Alleen zaterdag is er een buffet, alle andere dagen kan je eten à la carte. We werken enkel met topproducten, zoals gerijpt vlees van de bekende West-Vlaamse slager Dierendonck.”

De Familie Crijns blijft een ondernemende familie. Het gebouw waar de WIMA voorheen was gevestigd, wordt afgebroken. Daar komt een ondergrondse parking voor 150 wagens, ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor event venue ‘San Marco Village’, tevens uitgebaat door Crijns. Bovengronds komen er retail gebouwen voor een mini shopping centrum.

Shares

You May Also Like

7theaven opende het nieuw jaar in stilte te Heist-op-den-Berg

Het slotspektel Heist Winter ging dit jaar niet gepaard met luide knallen maar wel ...

#MICELLORCA19: MICE-fietsfanaten opnieuw Mallorca rond voor het goed doel!

In 2019 is de fietsincentive voor de MICE-sector ‘Micellorca’ aan zijn derde editie toe, ...

Together We Rock, VIP Invitation

You are invited you to a special networking event in Hard Rock Cafe Antwerp ...

ADMEI stands for Association of Destination Management Executives International

Introduction to ADMEI by  Brigitte Boone, Director – Member of the International Board of ...

Nieuwe Frisse locatie – Seminar@home

Seminar@home wenst jullie fijne feestdagen toe en een prachtig 2019 vol met inspirerende meetings ...

Wood & Wauters’ Eindejaarresolutie

Het is ondertussen een ware traditie geworden. Aan het einde van het jaar blikken ...