Accorhotels Blue & White event

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 1 februari jl. vond in Novotel Brussels City Centre het Accorshotels Blue & White Event plaats. Olivier Wauters, Executive Director van Event Online was aanwezig en had een gesprek met Emily Ponsaerts.

“Vorig jaar hebben we het eerste MICE-event georganiseerd vanuit Accorhotels België voor Meeting & Event Planners in België”, legt Emily Ponsaerts uit. “Het gaat hier over kleine en strategische klanten die we managen op de Belgische markt.

Alvast een succes dit event want zo’n 120 meeting planners tekenden present. “Bovendien waren er afgevaardigden van veertien meeting & event hotels aanwezig, twaalf Belgische, twee Nederlandse, uit Eindhoven en Amsterdam”, aldus Emily Ponsaerts. “Daarenboven werd het hotel event gesteund door verschillende partners, zoals Emirates, Brussels Airlines & NMBS Europe.”

“Zo konden de meeting & event planners kennismaken met alle hotels & partners via een speed dating formule. 

Tijdens de rotaties was er ook entertainment. Zo was er een sessie over de global brand update in één meeting ruimte en in een andere zaal een sessie over ‘Le Club Meeting Planner’ die ons loyaliteitsprogramma uitlegde. Bovendien waren er ook de verschillende animatiekamers. We wensten onze kamers telkens op een originele manier te tonen. Zeg maar een beetje out of the box.

Zo hadden wij van één kamer een ballenbad kamer gemaakt in Blue & White, gevuld met 21 000 blauwe ballen. Om in de trend van Blue & White te blijven. In een tweede kamer kon je casino games spelen en in nog een andere kon je een flight simulator uitproberen. Verder kon je ook een verkwikkende massage krijgen in twee massagekamers. Ik ben heel tevreden met het event, het was een groot succes”, aldus nog Emily Ponsaerts.

Shares

You May Also Like

Hosting your next conference in Brussels? Three good reasons why to opt for Thon Hotels!

Five different locations within Brussels Location is key when selecting a venue to host ...

Las Vegas @ Docks Dome

Buitengewoon! Zo kunnen ze het thema van het ‘Las Vegas’ feest, georganiseerd door Jetset ...

Succesvolle muntlegging Blue Rhapsody

De toekomst van de eventbranche is in Nederland. De ultieme varende eventlocatie uit de ...

Thon Hotels launches New Promo Video

Thon Hotels has launched a new promo video to offer its customers a preview ...

SkyNooz in Antwerpen, indrukwekkende penthouse voor al uw businesscontacten

Boutique concept – fabuleus uitzicht – persoonlijke service – unieke privéwellness – luxesuite Op ...