AccorHotels Party at Pullman Hotel Barcelona Skipper

Post Image
Post Image
Post Image

AccorHotels Party in Pullman Hotel Barcelona Skipper

Traditiegetrouw organiseerde AccorHotels nu ook weer een party voor topklanten en –leveranciers. Unieke locatie en venue voor de party is Pullman Hotel Barcelona Skipper waar je kan genieten van het prachtige panorama. Het strand van de Barceloneta is bovendien verleidelijk dichtbij. Andere verleidingsfactoren zijn de twee zwembaden en de heerlijke tapas in het Restaurant ‘Blend’. Interessant voor MICE-gasten zijn uiteraard de negen volledig uitgeruste vergaderruimtes.

Thema van de AccorHotels Party dit jaar was ‘Alice in Wonderland’. Het feest startte alvast aan de inkom van de grote ballroom waar de party doorging. Bij het binnenkomen werden de genodigden uitgedaagd een ‘gifdrankje’ achterover te slaan. Heren kregen een sjaaltje en dames een gek hoedje, zodat iedereen in ‘Wonderland’ sfeer kwam. Heel wat personages uit de film en het boek mengden zich onder de genodigden en uiteraard kon de ‘Mad Hatter’ niet ontbreken. Eten en drinken in overvloed in de grote ballroom waar alle buffetten tot hun recht kwamen. Achteraan speelde een band en vooraan stond een DJ plaatjes te draaien in een gigantische theekop. Wonderland was nooit veraf. MICE Brothers waren zeer vereerd om als gast aanwezig te zijn op deze AccorHotels Party. – Wood & Wauters approved!

http://www.pullman-barcelona-skipper.com/

Shares

You May Also Like

Uw evenement in Waerboom

Waerboom in Groot-Bijgaarden is een multifunctionele toplocatie, centraal gelegen in België̈. Een unieke seminarielocatie ...

2-daags arrangement “Wild & Wijn”

HUBERMONT, SPACE FOR DEVELOPMENT & LEISURE Menu  van onze Chef  Jean Dominique Trilogie des ...

Hosting your next conference in Brussels? Three good reasons why to opt for Thon Hotels!

Five different locations within Brussels Location is key when selecting a venue to host ...

Las Vegas @ Docks Dome

Buitengewoon! Zo kunnen ze het thema van het ‘Las Vegas’ feest, georganiseerd door Jetset ...