Act!events organiseert het eerste Belgische congres rond online hulp!

Na een competitie koos de Vlaamse Overheid voor Act!events voor de organisatie van het eerste Belgisch congres rond ‘Onlinehulp voor welzijn en gezondheid’. Met meer dan 300 deelnemers was de eerste editie direct een schot in de roos.

Act!events ging voor deze primeur van start om naast de praktische elementen ook de inhoudelijke invulling te organiseren. In samenwerking met de Gentse Arteveldehogeschool werd het volledige programma uitgewerkt. Samen zochten én vonden we de perfecte sprekers (waaronder Vlaams minister Jo Vandeurzen) die hun expertise zowel tijdens de themasessies als de verschillende workshops overbrachten aan de deelnemers.

Ook voor de 8 sponsors zorgden we voor een niet-traditionele manier om hun boodschap te verspreiden. Dankzij een informele setting werden sponsors en gasten samengebracht en werden nuttige contacten gelegd.

Verder stond Act!events uiteraard ook in voor de volledige logistieke organisatie van het evenement. Met een plenaire ruimte en 4 break-out zalen werd niets aan het toeval overgelaten als het kwam op licht, geluid, projectie, internetverbinding, meubilair of het respecteren van de timing van de dag.

Ook ons zusterbedrijf, Wisenose, werd ingeschakeld om de communicatie te coördineren en de volledige creatieve uitwerking te doen. Naast de planning van het communicatietraject werden uitnodigingen, programma’s, banners, … gemaakt die hun effect niet misten!

Jo Vandeurzen, Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, kreeg van de bezoekers alvast de vraag wanneer het vervolg verwacht wordt. Het beste bewijs van deze zeer geslaagde eerste editie die naar meer smaakt voor de gasten, klant én onszelf, de perfecte combinatie!

Dare to Act!

www.act-events.com                                                           www.wisenose.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69090-11684-59429-event-agencies-organisatie-van-events-met-een-verhaal–actevents.html

Shares

You May Also Like

Hosting your next conference in Brussels? Three good reasons why to opt for Thon Hotels!

Five different locations within Brussels Location is key when selecting a venue to host ...

Las Vegas @ Docks Dome

Buitengewoon! Zo kunnen ze het thema van het ‘Las Vegas’ feest, georganiseerd door Jetset ...

Choose a unique location for your meetings

Oostende is the ideal place to host meetings. The unique setting is just a ...

@Hallehof – Seminar@home

Prachtig gerenoveerd kasteel op een schitterend domein. Uw meeting wordt gegarandeerd naar een hoger ...

Thon Hotels launches New Promo Video

Thon Hotels has launched a new promo video to offer its customers a preview ...