AED Studios start pop-up outdoor pretpark

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Vanaf zaterdag 12 juni om 10u start AED Kadee: een nieuw outdoor entertainment concept voor kinderen van 3 tot 14 jaar op de terreinen van AED Studios. Met 10 kleurrijke springkastelen en 15 elektrische mini jeeps wil het Lintse media- en evenementencomplex starten met een kwalitatief, (corona)veilig en betaalbaar ontspanningsaanbod voor kinderen.  

Op het afgesloten speelterrein, dat zich buiten op de bezoekersparking aan de hoofdingang onder de ‘Starfighter’ bevindt, werden eveneens gezellige lounge salons geplaatst voor de ouders en familieleden, die van een drankje kunnen genieten terwijl de jongeren zich naar hartenlust kunnen uitleven op de attracties.

Initiatiefnemer van het project is CEO Glenn Roggeman: “AED Studios staat voor entertainment voor jong en oud. Met AED Kadee gebeurt alles outdoor en in gezinsverband, wat vandaag uiteraard bijzonder belangrijk is. We hebben zeer veel aandacht gehad voor de veiligheid van de kinderen en het respect voor de coronamaatregelen. Nu de vaccinatiecampagne op volle toeren draait, zien we AED Kadee als een extra troef om het entertainmentgehalte van onze locatie extra in de verf te zetten bij onze buren. We denken er ook aan om het aanbod voor kinderen in de toekomst nog verder uit te breiden of in de winter indoor te organiseren, in één van onze televisiestudio’s.”

De professionele springkastelen in verschillende thema’s zijn volledig omringd door valmatten, en er worden ook twee kastelen exclusief gereserveerd voor de kleinste ‘kadees’ tot maximum 7 jaar. De grote ‘Jungle Run’ van 23 meter lang en 5 meter hoog is dan weer een spannende uitdaging voor de iets oudere kinderen.

De stoere mini jeeps zijn 100% ecologisch dankzij de volledige elektrische aandrijving, opgeladen door zonnepanelen. Op de ruime terreinen van AED Studios werd een volledig off-road parcours uitgestippeld voor verschillende behendigheidsproeven, inclusief hellingen en een slalomcircuit. De jongeren worden steeds begeleid door instructeurs. Vanaf 10 jaar mogen kinderen zelf rijden, de jongere kids dienen vergezeld te zijn van een meerderjarige begeleider.

AED Kadee is geopend op woensdag van 14u tot 21u en in het weekend (zaterdag en zondag) van 10u tot 21u. Tijdens de zomervakantie (van 1 juli tot en met 31 augustus) is het speelterrein alle dagen geopend. Vooraf reserveren is niet nodig. De toegangsprijs bedraagt 7,5 euro per kind per dag. De toegang voor volwassenen is gratis bij aankoop van 3 consumpties (7,5 euro). De prijs voor de Junior Jeep Experience bedraagt 40 euro voor 25 minuten (voor 2 personen per jeep).

Locatie voor bedrijfsfeesten in Antwerpen – AED Studios

Shares

You May Also Like

Ook de eventsector toont zijn warm hart en springt bij in de getroffen regio

In nauwe samenwerking met het Belgische Rode Kruis en het NCCN (Nationaal Crisis Centrum), ...

Lancering ‘Outdoor Living’ e-platform van Organic-Concept

Organic-Concept schakelt een digitale versnelling hoger en lanceert een ‘Outdoor Living’ e-platform. Het platform ...

Bekende Deinse cateraar geeft Grand Café Driespoort tweede leven

Grand Café Driespoort, de horecazaak in het shoppingpark langs de Gaversesteenweg, heropent binnenkort de ...

De eerste slachtoffers in de eventwereld

“Life is music. Life is geen politiek spelletje” Astrid Stockman Waar we met de ...

ACC vertegenwoordigers bezorgen open brief en cartoon-reeks aan Kabinet De Croo

Open Brief aan Kabinet De Croo: Sinds meer dan een jaar werkt de eventsector ...

Webble-Up organiseert verrassende, virtuele events

DB Video en MOTCHA slaan de handen in elkaar en lanceren Webble-Up, een geavanceerd ...

Let’s Meet in Brussels…
maar waar en hoe?

Ontdek de nieuwe dynamiek voor uw evenementen
in Brussel in deze prachtige publireportage