Al eens aan Technopolis gedacht voor uw business event?

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Technopolis, da’s het welgekende Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie, manifesteert zich steeds vaker als dé locatie voor uiteenlopende events: van productpresentaties, over modeshows tot netwerkmomenten. In 2018 alleen al verwelkomde het Events Team zo’n 300 evenementen. En keer op keer werden ze een klinkend succes.

Misschien voelt jouw event zich ook thuis in Technopolis?

Je kan immers terugvallen op een Events Team dat non-stop voor je klaar staat. Geen vraag is te veel, en geen idee te gek. Integendeel zelfs, bij Technopolis houden ze wel van een uitdaging. Tijdens je event kan je steeds rekenen op een verantwoordelijke die alles tot in de puntjes opvolgt, van A tot Z. Bovendien brengen we jouw vooruitstrevende karakter ook graag tot leven tijdens je event want alles staat hier in het teken van innovatie en creativiteit. Met een wetenschappelijk getinte show of workshop bijvoorbeeld.

Bij Technopolis kan je kiezen uit twaalf zalen die moeiteloos op jouw event kunnen worden afgestemd. Ze variëren van 20 tot 700 m2, goed voor 10 tot 700 gasten. Aan jou de keuze hoe we ze inrichten: van designmeubelen, over een dansvloer, tot een lichtinstallatie – alles kan. Bovendien kan je tijdens je event uitpakken met onze overheerlijke catering. Mooi meegenomen toch, want ook de liefde van je zakenrelaties gaat door de maag.

Last but not least is er onze strategische locatie vlakbij de afrit van de E19. Zo is Technopolis vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Auto’s vinden ook gemakkelijk een plekje op onze ruime, gratis parking zodat je genodigden vlot tot bij jouw event geraken.

Ben jij de volgende?

Met zo’n 325 events op de teller, mocht Technopolis reeds gastheer spelen bij tal van bijzondere gelegenheden: sterrendiners, productlanceringen van Nintendo, events voor het goede doel zoals Kom op tegen Kanker, de modeshow van Damart, het Open Coffee netwerkevent, de Onderwijsbeurs, de press release van de tabel van Mendelejev-game in samenwerking met essenscia Vlaanderen, … en uiteraard ook meetings en bedrijfsfeesten.

Jouw volgende event ook bij Technopolis? Wij tonen je alvast graag wat mogelijk is: neem daarom contact met ons op via event@technopolis.be of maak een afspraak via www.technopolis.be/nl/evenementen om onze zalen al eens te bekijken.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminar rooms Mechelen – Technopolis

Shares

You May Also Like

Summer event voor meeting & event planners Faculty Club Leuven

Faculty Club organiseert een niet te missen evenement voor meeting- en eventplanners. Kom hier ...

Flexplekken: waarom zou je als bedrijf kiezen voor flexibel werken? – Frame21

Je hoort het steeds vaker: bedrijven die flexibel werken. Deze manier van werken is ...

Events die blijven nazinderen? Sylvester doet het met creativiteit!

Waarom zou je genoegen nemen met het zoveelste voorspelbare event voor je bedrijf? Zo ’n ...

Kasteel Wolvenbos – Oogverblindend domein, zover het oog reikt

Domein Wolvenbos strekt zich uit over een gebied van 42 hectare – volop ruimte ...

Beleef de jaren ’20 op het Domein van de Grotten van Han!

Op zaterdag 18 mei verkleden de personeelsleden  van het Domein van de Grotten van ...

Het Domein van de Grotten van Han: veel meer dan een schooluitstap

De Grotten van Han … zo’n 20 à 30 jaar geleden een klassieke schoolreisbestemming ...