Alta Ripa Oud-Turnhout bestaat 40 jaar

Alta Ripa wordt dit jaar al 40 jaar gerund door de familie Geenen.

Staf Geenen is de zaak gestart, samen met zijn twee zonen Lucien en Marc.

Sinds enkele jaren werkt Dorothee Geenen, de dochter van Marc ook mee in de zaak. Bij haar kunt u terecht voor de organisatie van uw bijeenkomst. Met haar management- en event studies staat zij voor, tijdens en na het event steeds tot uwer beschikking.

Recent kreeg de keuken de versterking van Steph Geenen, de zoon van Marc. Na zijn opleiding aan Hotelschool Ter Duinen in Koksijde deed Steph overal ter wereld ervaring op. Enkele mooie referenties op zijn palmares: Il San Pietro di Positano (Italië), The World (het meest prestigieuze cruiseschip ter wereld), Dôme (voormalige sterrenzaak in Antwerpen) en Byblos (restaurant van Alain Ducasse in Saint-Tropez).

De goede bereikbaarheid, het unieke interieur: tijdloze klasse of een hippe loungesfeer, de persoonlijke service, de jarenlange ervaring en de gastronomie die tot de absolute top behoort, zijn slechts enkele van de troeven van Alta Ripa. Elk event van klein tot groot krijgt een top omkadering. Er kunnen al 40 jaar lang events georganiseerd worden van 50 tot 1200 pers.

De zalen zijn uitermate geschikt voor de organisatie van bedrijfsfeesten, meetings, congressen, teambuildings, productpresentaties, beurzen en dealerbijeenkomsten.

Ook private events zoals: huwelijksfeesten, verjaardagen, recepties en babyborrels begeleiden zij tot in de puntjes. Op de website kunt u alle informatie terugvinden: www.altaripa.be

Om het jubileum in de bloemetjes te zetten, nodigt Alta Ripa al hun trouwe klanten en prospecten uit voor een lunch, zodat toekomstige events verder besproken kunnen worden.

Indien u interesse heeft, kunt u steeds een afspraak maken met Dorothee via 014/45 01 01 of een mailtje sturen naar info@altaripa.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminarielocatie in Oud-Turnhout – Alta Ripa II

Shares

You May Also Like

Choose a unique location for your meetings

Oostende is the ideal place to host meetings. The unique setting is just a ...

@Hallehof – Seminar@home

Prachtig gerenoveerd kasteel op een schitterend domein. Uw meeting wordt gegarandeerd naar een hoger ...

Succesvolle muntlegging Blue Rhapsody

De toekomst van de eventbranche is in Nederland. De ultieme varende eventlocatie uit de ...

SkyNooz in Antwerpen, indrukwekkende penthouse voor al uw businesscontacten

Boutique concept – fabuleus uitzicht – persoonlijke service – unieke privéwellness – luxesuite Op ...

Veldeman bouwt impressionant tentendorp voor WK Jumping

In september vormde het domein Zangersheide het decor voor het WK jumping voor jonge ...