Antwerpen ontvangt BEA Awards met open armen

Partner van de BEA’s wil de Stad Antwerpen zich profileren als een ideale gaststad voor lokale, nationale en internationale evenementen.

“Antwerpen is altijd al een evenementenstad geweest”, vertelt Debbie Jacobs, manager events van Stad Antwerpen. “Jaarlijks ontvangen wij zowel lokale, nationale als internationale evenementen. Denk maar aan de Smart Times, de Jumping van Antwerpen, Zomer van Antwerpen, binnenkort komen de Reuzen ook terug, de Bollekesfeesten, Winter in Antwerpen, Tall Ships Races 2016… Naast eigen organisaties bieden wij ook een hele omkadering voor externe organisatoren opdat deze hier heel vlot evenementen kunnen organiseren. En dat willen wij zeker ook in de toekomst verderzetten. Daarom willen we ook investeren in de publieke ruimte, zowel buiten met bijvoorbeeld het Limaplein, als binnen met bijvoorbeeld een nieuw congrescentrum.”
De komst van de BEA’s is voor Antwerpen de ideale gelegenheid om de nieuwe externe marketingstrategie van de stad in de verf te zetten. “De BEA Awards zijn een moment en een forum waar alle mogelijke eventpartners samenkomen. Daarom vinden wij het belangrijk om daar ook als partner aanwezig te zijn. Tijdens het evenement willen we ook onze nieuwe externe marketingstrategie rond atypisch Antwerpen bekendmaken. Vroeger focusten wij vooral op de Antwerpenaar, maar nu hebben we een externe strategie ontwikkeld, waarmee we Antwerpen nationaal en internationaal willen positioneren. Een verhaal dat ook heel interessant is voor de BEA-genodigden.”
Organisatoren van evenementen zullen binnenkort ook de kans krijgen om Antwerpen met hun eigen ogen te verkennen. “Binnenkort organiseren we een fam-trip voor de geïnteresseerde organisatoren van evenementen. We zullen hen een hele dag mee op pad nemen doorheen de stad. Daar zullen ze tal van atypische binnen- en buitenlocaties kunnen ontdekken, die misschien in aanmerking komen voor een van hun evenementen”, zo besluit Debbie Jacobs.

Meer info:http://www.bea-awards.be/nl/

Shares

You May Also Like

Uw evenement in Waerboom

Waerboom in Groot-Bijgaarden is een multifunctionele toplocatie, centraal gelegen in België̈. Een unieke seminarielocatie ...

2-daags arrangement “Wild & Wijn”

HUBERMONT, SPACE FOR DEVELOPMENT & LEISURE Menu  van onze Chef  Jean Dominique Trilogie des ...

Hosting your next conference in Brussels? Three good reasons why to opt for Thon Hotels!

Five different locations within Brussels Location is key when selecting a venue to host ...

Las Vegas @ Docks Dome

Buitengewoon! Zo kunnen ze het thema van het ‘Las Vegas’ feest, georganiseerd door Jetset ...

Succesvolle muntlegging Blue Rhapsody

De toekomst van de eventbranche is in Nederland. De ultieme varende eventlocatie uit de ...