Antwerpen ontvangt BEA Awards met open armen

Partner van de BEA’s wil de Stad Antwerpen zich profileren als een ideale gaststad voor lokale, nationale en internationale evenementen.

“Antwerpen is altijd al een evenementenstad geweest”, vertelt Debbie Jacobs, manager events van Stad Antwerpen. “Jaarlijks ontvangen wij zowel lokale, nationale als internationale evenementen. Denk maar aan de Smart Times, de Jumping van Antwerpen, Zomer van Antwerpen, binnenkort komen de Reuzen ook terug, de Bollekesfeesten, Winter in Antwerpen, Tall Ships Races 2016… Naast eigen organisaties bieden wij ook een hele omkadering voor externe organisatoren opdat deze hier heel vlot evenementen kunnen organiseren. En dat willen wij zeker ook in de toekomst verderzetten. Daarom willen we ook investeren in de publieke ruimte, zowel buiten met bijvoorbeeld het Limaplein, als binnen met bijvoorbeeld een nieuw congrescentrum.”
De komst van de BEA’s is voor Antwerpen de ideale gelegenheid om de nieuwe externe marketingstrategie van de stad in de verf te zetten. “De BEA Awards zijn een moment en een forum waar alle mogelijke eventpartners samenkomen. Daarom vinden wij het belangrijk om daar ook als partner aanwezig te zijn. Tijdens het evenement willen we ook onze nieuwe externe marketingstrategie rond atypisch Antwerpen bekendmaken. Vroeger focusten wij vooral op de Antwerpenaar, maar nu hebben we een externe strategie ontwikkeld, waarmee we Antwerpen nationaal en internationaal willen positioneren. Een verhaal dat ook heel interessant is voor de BEA-genodigden.”
Organisatoren van evenementen zullen binnenkort ook de kans krijgen om Antwerpen met hun eigen ogen te verkennen. “Binnenkort organiseren we een fam-trip voor de geïnteresseerde organisatoren van evenementen. We zullen hen een hele dag mee op pad nemen doorheen de stad. Daar zullen ze tal van atypische binnen- en buitenlocaties kunnen ontdekken, die misschien in aanmerking komen voor een van hun evenementen”, zo besluit Debbie Jacobs.

Meer info:http://www.bea-awards.be/nl/

Shares

You May Also Like

Bert Knuts verkozen tot nieuwe Voorzitter van het ACC Expert Center Event Marketing

De leden van het Expert Center Event Marketing hebben tijdens hun kwartaalmeeting Bert Knuts ...

Nieuwe Expo in Autoworld: So British!

Die speciale tijd van het jaar komt er weer aan … waarnaar elke autofanaat ...

Welkom in het gloednieuwe Residence Inn by Marriott Gent!

Residence Inn by Marriott is het nieuwste hotel in Gent, pas geopend in november ...

Domaine de Rymska: een must visit venue!

Domaine de Rymska … Ik bezocht deze toplocatie voor de tweede keer en ik ...

De Grot van Han, met haar nieuwe spektakel Origin by Luc Petit, verkozen tot "World Best Event Location"!

Tijdens de finale van de BEA, World Best Event Awards, in Milaan op zaterdag 29 november werd de ...

Geef je toonzaal of Beursstand een make-over met mobiele lichtbakken

Wil je met je beurswand alle aandacht naar je toetrekken op een grote beurs? ...