Art Of Confusion blaast 25 kaarsjes uit met ‘Tales of the Djinn’

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Op 25 en 26 april jl. vierden Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions hun respectievelijk 25ste, 15de en 10de verjaardag met ‘Tales of the Djinn’, een thematische rondgang en unieke kijk achter de schermen van de groep. De talrijke genodigden, waaronder ook Executive Director van Eventonline Olivier Wauters, werden verwelkomd in de kantoren en showroom van de nieuwe gebouwen aan de Heiveldekens 20 in Kontich.

Na een welkomsthapje en drankje werden de gasten door gelegenheidsgastheer ‘Confucius de Alchemist’ uitgenodigd op een 30-minuten durende rondleiding doorheen het bedrijvenpand. In kleine groepjes werden op een 7tal haltes de verschillende producten en diensten op een originele manier gedemonstreerd en uitgelegd. Dit ging van de nieuwste videotechnieken van Art Of Confusion, over de indoor en outdoor effecten van 7theaven tot de wood- en paintshop van Fabula Productions. Deze zeer onderhoudende rondleiding eindigde in één van de magazijnen, die voor de gelegenheid omgetoverd was tot exclusieve eventruimte, en waarin nog eens duidelijk werd dat de groep rond Art Of Confusion echt alles in huis heeft voor een meer dan wervelend event. Na de heerlijke hapjes en drankjes werden de gasten ook nog eens getracteerd op een korte maar meer dan spetterende licht-, video en pyroshow.

En nog was de avond niet gedaan want in een verborgen deel van het gebouw was namelijk een volledige concertzaal opgebouwd om iedereen te trakteren op een ‘secret gig’ van rising star Coely die met haar volledige band en haar weergaloze stem iedereen betoverde. De genodigden van de tweede dag werden op hun beurt dan weer omver geblazen door de kunsten van coverband Boulevard Vinyl en kregen als kers op de taart ook nog een spectaculair slotvuurwerk voorgeschoteld.

Met ‘Tales of the Djinn’ heeft het team van Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions nog maar eens laten zien waartoe ze in staat zijn en je mag er zeker van zijn dat ze meer dan klaar zijn voor de volgende 25 jaar.

 

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Audiovisueel verhuurbedrijf – Art of Confusion

Shares

You May Also Like

The Beast komt naar Antwerpen: Boek nu een private event of groepstickets!

The World’s Coolest Inflatable is eindelijk terug in België! The Beast experience maakte reeds ...

Technopolis Events: topcatering voor uw event

Dat Technopolis ondertussen veel meer is dan wetenschap en fun is ondertussen wel geweten. ...

Van der Valk proudly presents…. GARDEN OF SECRETS

When fire meets Ice  When business meets leisure Deze winter komt Van der Valk ...

Café Local pakt uit met fabelachtige remodelling

Wanneer je iemand vraagt of ze al van Café Local gehoord hebben, dan krijg ...

LIVING PLATES, een vernieuwend concept

Tafels komen tot leven! Het event agency Creationz lanceert dit najaar een mooi concept ...