Asian Day van Connections in Docks Dome

Post Image
Post Image
Post Image
Post Image
Post Image

Connections, de Belgische vakantiespecialist heeft ons één van de mooiste culturen van de wereld laten ontdekken in onze evenementenzaal: Docks Dome.
Na het succes van Ameri-can Day in 2017, zijn Connections en Docks Dome weer samen gaan zitten voor nieuwe presentatie van een nieuw continent.
In een Aziatisch decor omgevormd tot in de perfectie, van bloemendecoratie tot maki-creatie workshops, de Dome Dome heeft zijn reputatie opnieuw bevestigd als de ‘must-have’ evenementenzaal in Brussel.

“Het was net of we daar en op dat moment waren” was een van de meest gehoorde zinnen op die dag in de gangen tussen de 1400 bezoekers kwam.
Tussen de traditionele kleding, de weelderige geisha’s die hun leven wijden aan de verfijnde artistieke praktijk van traditionele Japanse kunst, heeft de ontdekking van de Aziatische cultuur zijn beloften waargemaakt.

Dankzij een sterk programma kon het evenement de bezoekers interesseren. Aan de ene kant de aanwezigheid van verschillende workshops zoals het maken van origami om alleen hen te noemen, en aan de andere kant de interventie van verschillende sprekers. Nicolas Wauters (Fotograaf bewoner van Tokyo) heeft ons doen reizen doorheen zijn verschillende foto’s, evenals Tom van De Weghe (internationale correspondent van de VRT) waarvan we zijn passie voor Azië hebben leren kennen.
Met zijn 3000m2 flexibele ruimte en zijn capaciteit om 1400 personen te ontvangen, heeft Docks Dome kunnen genieten van zijn vele voordelen om een Aziatische wereld zo realistisch mogelijk te maken om de klanten van Connections te verleiden.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Locatie voor personeelsfeesten in Brussel – Docks Dome

Shares

You May Also Like

Eco-Responsible Meetings at The Hotel.Brussels

The Hotel recently obtained the “Green Key” Certification for the eco-responsible initiatives they have ...

Noordzeecruise windmolenpark

Getriggerd door duurzame energie op zee? Scheep in met uw team voor een avontuurlijke ...

40e kunstexpositielocatie voor BooART Kunstbemiddeling

Bemiddeling tussen hoteliers en kunstenaars blijkt groot succes Bemiddeling tussen hoteliers en kunstenaars blijkt ...

MIDES Awards 2019 powered by DM&S

Binnen de cross mediale aanpak van het agentschap DM&S waande op 23 februari 2019 ...

Dinant, gekozen in de top 15 van de Best European Destinations 2019

Een idee voor uw volgende event? Dinant is goed bekend bij de binnenlandse of ...