Autoworld blijft verder moderniseren!

Bij aanvang van 2019 investeerde Autoworld fors in de renovatie van de 2.000m2 grote Mezzanine op de eerste verdieping van het museum: volledig nieuwe vloerbekleding, vervanging van alle hangende structuren, installatie van nieuwe computergestuurde verlichting alsook de vervanging van het projectiescherm door een 24 m2 groot led-scherm van de laatste generatie. Bovendien werd het wifinetwerk klaargestoomd voor het volgende decennium. Een nieuwe glasvezelaansluiting en een update van de netwerkinfrastructuur staan er borg voor dat u moeiteloos aan al uw klanten pijlsnel internet kan aanbieden in het ganse gebouw! Last, but not least, nieuwe stoelen voor een modernere look en uiteraard meer comfort.

Een aantal tevreden klanten maakten reeds gebruik van het gerenoveerde museum!

30th HRM-Night

Naar jaarlijkse gewoonte kiest organisator Peoplesphere voor het Jubelpark en Autoworld in het bijzonder voor de organisatie van dé Belgische Human Resources Awards. De 700 aanwezige HR-professionals konden bijgevolg genieten van een zittend diner op de Mezzanine. Dankzij de technische vernieuwingen zijn er ook nieuwe (en eindeloze) mogelijkheden om dergelijke awards en bijhorend diner in een aparte sfeer te hullen.

Jupiler Pro League – Gala van de profvoetballer

Op maandag 6 mei jl. ging voor de tweede keer op rij het Gala van de profvoetballer door in Autoworld. Op deze glorierijke avond verkiezen de voetballers uit de Belgische competities 1A en 1B hun meest verdienstelijke collega’s in verschillende categorieën. Het is uitzonderlijk dat dit Gala twee opeenvolgende jaren op dezelfde locatie wordt georganiseerd … Echter, op vraag van de voetballers zelf werd opnieuw voor het automuseum gekozen. Organisator Sportizon kon dan ook voor deze tweede editie rekenen op nieuwe tools om de beleving van zowel de gasten, als de mensen die thuis meekeken naar de live-uitzending, nog intenser te maken. De Mezzanine werd onderverdeeld in twee aparte ruimten, met name een ruimte voor de ceremonie waaraan 380 gasten in theaterstijl konden deelnemen, terwijl in de andere ruimte de gasten konden genieten van een walking dinner.

Engage Conference 2019

Engage brengt elk jaar gebruikers van ‘collaboration software’ samen op een congres en stimuleert de dialoog tussen ontwikkelaars en gebruikers van deze software. Voor deze editie palmden 400 informatici twee dagen lang elke hoek van Autoworld in om samen te discussiëren, te leren en nieuwe ideeën te pitchen in deze inspirerende omgeving. De organisatoren waren uiteraard in hun nopjes met het nieuwe led-scherm dat hen de kans gaf om sessies voor grote en kleine groepen te organiseren in een ruimte die gevuld is met daglicht.

Kortom, met 7 break-out ruimtes, 1 plenaire zaal voor 400 personen en een uitgebreide catering ruimte, bewijst Autoworld een interessante locatie te zijn voor uw volgende congres!

Interesse? Contacteer dan snel ons eventteam!

Autoworld Brussels
Jubelpark 11
1000 Brussel
events@autoworld.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke vergaderzalen te Brussel – Autoworld

Shares

You May Also Like

Zebrastraat Terras

Het Zebrateam heeft de afgelopen weken niet stil gezeten en heeft een leuk alternatief ...

Wijn teambuilding op afstand bij Cinéréa Benelux – Luik-Spa Businessland

Cinéréa Benelux heeft een nieuwe reeks virtuele activiteiten gecreëerd zodat u ook op afstand ...

La Ferme by De Feestarchitect

In Hargimont staat het imposante 13de-eeuwse kasteel van Jemeppe. Deze zomer pakt Château Jemeppe ...

Waarom je post-coronacrisis nog zou gaan werken in een coworking space?

Van de keukentafel naar de living naar de zetel, terug naar de keukentafel en ...

Fit at work! Dit moet je weten als je een productieve werkdag tegemoet wil gaan

Je gaat een drukke werkdag tegemoet, maar bent ’s ochtends opgestaan met een energiepijl ...

Event Alliantie lanceert nieuwe newssite: WeLoveLive.be

Voortaan kan elke event-professional de meest recente informatie terugvinden op www.welovelive.be : een nieuwssite, opgericht door ...